Waarom je het Secretaresse van het Jaar Congres 2022 niet wilt missen

Als supportprofessional speel je een verbindende rol in je organisatie. En die rol is door de ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar alleen maar nadrukkelijker geworden. Maar hoe doe je dat precies, verbinden in deze nieuwe tijd? Hoe krijg je meer invloed? En hoe maak je je werk voor jezelf gemakkelijker? Je ontdekt het op het Secretaresse van het Jaar Congres 2022 van Schoevers en Public Support.

Om deze vragen te beantwoorden, organiseren we samen met Public Support en NH Conference Centre Leeuwenhorst het Secretaresse van het Jaar Congres. Hierin leer je hoe jij als supportprofessional een centrale, verbindende rol blijft spelen in je organisatie. Je doet inzichten op die je manier van werken zullen veranderen. Uiteraard krijg je daar ook de handvatten bij om de veranderingen in de praktijk door te voeren. Daarnaast kun je uitgebreid netwerken tijdens ons goed verzorgde diner.

Het congres vindt plaats in het Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, een locatie middenin de bollenvelden (die dan volop in bloei staan!).

Sprekers

Dagvoorzitter Chris Zegers: Onze eerste spreker én dagvoorzitter is niemand minder dan Chris Zegers. Aan de hand van zijn inzichten en anekdotes over verbinden is hij de brug tussen de verschillende sprekers (waaronder hijzelf).

Danielle Braun: Een andere spreker is Danielle Braun, expert organisatiecultuur en leiderschap. Dankzij haar prikkelende lezing kom je zeker weten op nieuwe inzichten die je manier van werken zullen veranderen. 

Jarno Duursma: Ook tech-expert Jarno Duursma spreekt op dit congres. Hij vertelt over de impact van digitalisering op je organisatie en hoe je hiermee omgaat. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Meer weten en aanmelden

Erbij zijn? Vanaf 1 februari kun je je inschrijven voor het Secretaresse van het Jaar Congres. Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent!
Een extra reden om je vroeg in te schrijven: de eerste 30 officiële inschrijvingen voor het congres ontvangen gratis het boek Tribaal Kantoorgedoe van Danielle Braun.

Vul het formulier in, dan sturen we je een seintje zodra je je in kan schrijven: 
Hou me op de hoogte