Save the Date: het jaarlijkse congres voor de Supportprofessional

Kom je naar het Jaarlijkse congres voor de Supportprofessional in samenwerking met Secretary Plus op donderdag 13 april 2023? Meld je aan om als eerste op de hoogte te zijn.

Aanmelden

Op dit congres met als thema ‘De Kracht van Generaties – Vernieuwen, Verrijken, Versterken’ ontdek je alles over het bouwen van bruggen tussen verschillende generaties op de werkvloer. Hoe kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren? We mogen alvast één spreker aan je voorstellen. Innovatief coach én voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam Marc Lammers brengt je met zijn inspirerende lezing op nieuwe inzichten over het verbinden van generaties in een team. Hij deelt zijn ervaringen over het coachen van een team waarin nieuw talent samenwerkt met meer ervaren speelsters. 

Secretaresse van het Jaar-congres in een nieuw jasje 

Met het Jaarlijkse congres voor de Supportprofessional steken we het welbekende Secretaresse van het Jaar-congres in een nieuw jasje. We hopen het evenement hiermee nog inhoudelijker te maken en jou te trakteren op een dag vol inspiratie waarin we groeien en elkaar verrijken. 

Een investering in jezelf 

De verdere invulling van de dag blijft nog even een verrassing, maar reken op een dag vol inspiratie en praktisch toepasbare tips. Tijdens een goed verzorgde lunch is er volop gelegenheid om te netwerken met je vakgenoten. De prijs voor dit mooie programma en deze investering in jezelf is € 125,-.

Als eerste op de hoogte 

Het congres vindt plaats op het centraal gelegen landgoed de Horst van de Baak. Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt!