Menu

Secretaresse van het Jaar-event verplaatst naar 16 juni 2020

Het coronavirus heeft de komende tijd veel invloed op ons dagelijks leven. We hebben de ontwikkelingen natuurlijk op de voet gevolgd en besloten om het Secretaresse van het Jaar-event te verplaatsen van dinsdag 14 april 2020 naar dinsdag 16 juni 2020 (onder voorbehoud van ontwikkelingen van het virus).

We vinden het jammer dat het nog wat langer duurt, maar gezondheid staat uiteraard voorop. Gelukkig kunnen we melden dat het event zal verlopen zoals gepland: in het Corendon Village Hotel Amsterdam, met  hetzelfde programma, dezelfde sprekers én natuurlijk de Secretaresse van het Jaar-finale.

Verloop van de verkiezing

Ondertussen is de verkiezing nog steeds in volle gang. Iedere deelnemer in de top 10 heeft een video gemaakt waarin zij of hij laat zien waarom nou juist zij of hij de Secretaresse van het Jaar 2020 moet worden. Wie is jouw favoriet? Bekijk de video’s en breng je stem uit!

Ben jij erbij?

Heb jij je aangemeld voor het event op 14 april? Dan hoef je je niet nogmaals aan te melden: je behoudt je plaats op de gastenlijst. Kun je niet op 16 juni? Stuur ons dan een e-mail naar verkiezing@schoevers.nl. Dan halen we je van de gastenlijst af, zodat er plek is voor andere geïnteresseerden.

Aanmelden voor event

Tijdens het Secretaresse van het Jaar-event ontmoet je interessante vakgenoten, laat je je inspireren door bijzondere sprekers en ontdek je live wie de Secretaresse van het Jaar wordt. Heb je je nog niet aangemeld voor het event, maar wil je er wel graag bij zijn op 16 juni? Er zijn nog een paar plaatsen vrij! Meld je kosteloos aan.

Alle opleidingen in één overzicht

Ben jij bijna klaar met je middelbare school en wil je je ontwikkelen tot managementassistent of officemanager? Of ben jij al werkzaam in een functie als managementondersteuner en wil je je in je vak verdiepen of verbreden? Vraag onze gratis studiegids aan, zodat je alle opleidingen op je gemak kunt bekijken. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen of van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur tot 17:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht