Pimm® Solutions: Met deze tips verklein je de kans om een bijzonder (zakelijk) moment te missen

Vergeet je weleens een jubileum of verjaardag vanwege je drukke werkagenda, maar vind je het wel belangrijk om iedereen op de werkvloer persoonlijke aandacht te geven? Of zijn het er maandelijks zoveel dat het onmogelijk lijkt om bij ieder moment persoonlijk stil te staan? Pimm® kan je helpen. Met deze tips verklein je de kans om zo'n bijzonder moment te vergeten, én bespaar je tijd en energie aan het organiseren ervan.

1. Maak een lijstje

Inventariseer wanneer je collega's jarig zijn en wanneer de jubilarissen hun jubileumjaar hebben. Pensioenen zijn vaak ook al van tevoren bekend, net als de geboortes. Dit kun je één keer per jaar doen, of één keer per maand als er regelmatig nieuwe collega's en baby's bijkomen. Ga ook na of je organisatie dit jaar iets doet met Secretaressedag, Pasen, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw.

2. Bestel je cadeautjes vooruit

Een goede planning is het halve werk. Stap twee is zorgen dat de cadeaus er op het juiste moment zijn. Je kunt je cadeaus een week, een maand, een half jaar, of zelfs een jaar vooruit bestellen en op de dag van het moment laten bezorgen (zoals bloemen en taart). Dat scheelt je van dag tot dag veel werk. Nog handiger: wanneer je kiest voor onze inpakservice zijn ze direct klaar om te overhandigen.

3. Maak gebruik van de slimme cadeauservices van Pimm®

Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea of andere vieringen, voor alle momenten die regelmatig terugkomen of die je een maand van tevoren weet kun je ook Pimm®'s cadeauservices inzetten. Zo heb je er namelijk nóg minder omkijken naar. Heel handig wanneer je als organisatie wel graag stilstaat bij alle bijzondere momenten, maar niet veel tijd kwijt wilt zijn aan het uitzoeken en bestellen van zakelijke geschenken.
 
Wil je meer weten? Lees dan hier verder >