Menu

Het nieuwe Schoevers Deeltijd-aanbod voor 2017/2018 staat online!

Bij Schoevers geloven we dat je als ervaren supportprofessional altijd scherp en actueel moet zijn om je rol op het hoogste niveau te kunnen uitvoeren. Niet verwonderlijk dus, dat jij dezelfde professionaliteit zoekt in een opleider! Daarom blijven wij onszelf – net als jij – continu actualiseren.

Geactualiseerd opleidingsaanbod

Wij nemen dan ook regelmatig ons opleidingsaanbod onder de loep. We kijken welke opleidingen nog voldoen aan de vereisten van de moderne managementondersteuner en welke opleidingen een update kunnen gebruiken. Dus zoek je een opleiding op het gebied van OfficemanagementManagement en Communicatie, of een uitdagende HBO-opleiding? Of kies je voor een van onze andere deeltijdopleidingen? Met een opleiding van Schoevers ben je altijd actueel!

Nieuwe kansen

Ook houden we continu de markt en het takenpakket van supportprofessionals in de gaten: waar vinden verschuivingen plaats, zodat er nieuwe kansen ontstaan?

Ontdek jouw opleiding op onze Open dag!

Wil jij na de zomervakantie starten met een van deze opleidingen? Bezoek dan op 16 mei onze Open dag! Daar vertellen we je alles over ons opleidingsaanbod en hoe wij ervoor zorgen dat je een opleiding zo soepel mogelijk kunt combineren met je werk.

Ontdek onze vernieuwde opleidingen

Wil jij een opleiding volgen naast je baan? Dan ben je bij Schoevers aan het juiste adres. Wij hebben ons opleidingsaanbod onlangs weer vernieuwd. Hierdoor weet je zeker dat je opleiding aansluit bij wat je nodig hebt in je werk. Bekijk snel ons nieuwe aanbod en schrijf je in.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht