Menu

Dit zijn de 6 genomineerden voor titel 'Secretaresse van het Jaar 2020'

De tweede selectieronde zit erop voor de deelnemers aan de verkiezing van de Secretaresse van het Jaar 2020. Iedere deelnemer in de top 10 heeft zichzelf gepresenteerd met een video waarin hij of zij laat zien waarom juist hij of zij de Secretaresse van het Jaar 2020 moet worden. Nadat de vele stemmen van het publiek waren geteld en de ook de jury haar oordeel had gegeven bleken de volgende 6 kandidaten de meeste stemmen te hebben verkregen:

  • Dana Venema (Heemskerk), executive assistant HR bij Ahold Delhaize
  • Erika van den Bosch (Veenendaal), management assistente bij BAM Bouw en Techniek
  • Jeanette Harmsen (Steenderen), executive assistant bij Ubbink Centrotherm Group
  • Marjan Hoogtanders (Geleen), executive assistant bij DSM
  • Michelle Bosma (Volendam), secretaresse bij Loyens en Loeff 
  • Selwin Dekkers (Amsterdam), PA bij Bureau Brandeis.

Finale verplaatst naar 16 juni

Het coronavirus heeft de komende tijd veel invloed op ons dagelijks leven. Om de veiligheid en gezondheid van deelnemers en gasten te waarborgen is de grande finale van de verkiezing daarom verplaatst naar 16 juni a.s.

De 6 genomineerden nemen op 14 april a.s. deel aan een derde selectieronde, waarin zij zich presenteren voor de onafhankelijke jury en hun medekandidaten. Uiteindelijk strijden 3 kandidaten op 16 juni a.s. in het Corendon Village Hotel Amsterdam om de eer de 35ste Secretaresse van het Jaar te zijn en daarmee de nieuwe ambassadeur voor het secretaressevak.

De Co-manager

Het thema van de verkiezing is dit jaar ‘De Co-manager'. Wat is een manager zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom: met jouw helicopterview maak jij jezelf onmisbaar. 

De verkiezing voor ‘Secretaresse van het jaar 2020’ bijwonen? Aanmelden kan nog.
Heb je je aangemeld voor het event op 14 april? Dan behoud je je plaats op de gastenlijst.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht