Behaal in 1 jaar je HBO-Propedeuse!

Corona of niet, bij Schoevers houden we de vaart erin. Online adviezen, virtuele lessen en mondelinge examens via Skype? We maken het mogelijk en de kwaliteit blijft hoog. Ook op afstand weten docenten en studenten elkaar prima te vinden en zijn de resultaten goed.

Alle kanten op

Hoe de samenleving er over een paar maanden (laat staan over een jaar) uitziet? Niemand weet het. De huidige versoepelingen zijn hoopgevend, maar het kan nog alle kanten op. Misschien zijn jouw plannen behoorlijk overhoop gehaald. Een tussenjaar in het buitenland zit er bijvoorbeeld niet in.

Positieve wending

Maar wat als je nou gegarandeerd in één jaar je Propedeuse behaalt van een HBO Bacheloropleiding bij Schoevers? Deze ‘gekke tijd’ zou dan nog wel eens een heel positieve wending kunnen krijgen voor jou!

Heft in eigen hand

Overstijg het nieuwe normaal, neem het heft in eigen hand en geef betekenis aan je toekomst. Met je Propedeuse op zak heb je volgend jaar volop keuze. Alsnog een tussenjaar, instromen op een universiteit, of misschien besluit je wel om bij ons te blijven en je opleiding af te maken.

Ben jij er een van Schoevers?

Behoud jij altijd overzicht en heb je tegelijk oog voor detail? Ben jij een ster in het organiseren en regelen van dingen en maak je het leven van anderen graag een beetje makkelijker? Bekijk dan onze HBO Bachelor Executive Officemanagement en/of maak een (online) afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.