Menu

Secretary Next: Virtual Support Professional

Digitaal supportmanagement

Secretary Next: Virtual Support Professional

Digitaal supportmanagement

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

HBO-programma

Duur

6 maanden

Eerstvolgende startdatum

December 2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

HBO-programma

Duur

6 maanden

Eerstvolgende startdatum

December 2021

Kostenoverzicht

Aanvragen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De supportprofessional werkt tegenwoordig niet meer automatisch 5 dagen per week op het kantoor van de werkgever. In tegendeel. De moderne supportprofessional kan zijn of haar eigen klanten kiezen en via internet alle werkzaamheden verrichten. Wil jij ook als virtual supportprofessional aan de slag gaan bij je huidige of toekomstige werkgever? Dan is deze opleiding interessant voor jou. Je leert jezelf professioneel te presenteren en ontwikkelt vaardigheden die voor de virtual assistant (VA) onmisbaar zijn. Zo ga je aan de slag met apps en social media en leer je klanten op afstand ondersteunen bij vragen en problemen. Met deze opleiding ontwikkel je je niet alleen tot professionele virtual supportprofessional, maar behaal je ook nog eens een officieel Schoevers-diploma. Daarmee toon je aan tot de top van je vakgebied te behoren.

Doelgroep

Je bent een ervaren secretaresse of supportprofessional en je wilt starten als zelfstandig virtual assistant (VA).

Doel en opzet van de opleiding

In 2 modules ontwikkel je je tot professioneel virtual supportprofessional. Je ontdekt welke apps en tools je kunt gebruiken om je taken te managen. Daarnaast werk je aan je persoonlijke presentatie. Je leert tools slim inzetten waardoor je flexibel aan het werk kunt gaan en je leert doelen stellen en grenzen bewaken. Aan het eind van deze opleiding ben je dan ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en kun je hier je voordeel mee doen in je eigen werk.

De opleiding is zeer praktijkgericht opgezet. Je leert door te doen. De opleiding wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie. Ook wordt er gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je toegang tot een prettige online leeromgeving waar je informatie vindt, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en praktijkinformatie. Via de leeromgeving kun je ook communiceren met je medestudenten en je docent.

Vooropleiding

Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding

Als je de lessen voorbereidt, haal je meer rendement uit de bijeenkomsten. Houd als richtlijn aan dat je ongeveer evenveel tijd bezig bent met de voorbereiding als de duur van de lestijd.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Secretary Next: Virtual Support Professional

Digitaal supportmanagement

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

HBO-programma

Duur

6 maanden

Eerstvolgende startdatum

December 2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht