Het Jaarlijkse Congres voor de Supportprofessional

Kom je naar het Jaarlijkse Congres voor de Supportprofessional in samenwerking met Secretary Plus op donderdag 13 april 2023? Meld je aan om jouw plek te bemachtigen!

Het Jaarlijkse Congres voor de Supportprofessional 2023

De sprekers

Benieuwd wie jou gedurende deze dag trakteren op inspirerende, verrijkende en aanmoedigende sessies? Laat je verrassen door deze uiteenlopende professionals die het thema zullen omarmen en laten spreken.

Ik ben erbij

Dagvoorzitter Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is een Nederlands actrice, presentatrice en zangeres. Als dagvoorzitter op het Jaarlijkse Congres voor de Supportprofessional slaat ze met haar inzichten en anekdotes de verbindende brug tussen de verschillende sprekers. Daarbij zal ze tijdens een live talk de diepte ingaan met supportprofessionals Lyonne en Kelly Moerbeek, en Manager Secretariaat bij NautaDutilh, Sonja Pfaltzgraff.

Innovatief coach Marc Lammers       

Innovatief coach Marc Lammers behaalde zijn grootste sportieve succes als bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam tijdens de Olympische Spelen van Beijing. Vanuit de sport maakt hij de vertaalslag naar de praktijk. Met zijn inspirerende lezing brengt hij je op nieuwe inzichten over het verbinden van generaties in een team én deelt hij zijn eigen ervaringen over het coachen van een team waarin nieuw talent samenwerkt met meer ervaren speelsters.

Generatie-expert Carmen van de Beek

Carmen van de Beek richtte op zestienjarige leeftijd haar eigen bedrijf Peer Panels op. Het bedrijf is ontstaan vanuit de gedachte dat de jonge- en oudere generaties elkaar telkens misliepen. Als ondernemer fungeert ze nu als koppelstuk tussen deze verschillende generaties. Tijdens een interactieve lezing is haar doel om je open te laten staan voor een ander perspectief, zodat de focus wordt verschoven naar de overeenkomsten van verschillende generaties.

Expert talentontwikkeling Wout Plevier

Wout Plevier is naast auteur van de bestsellers SLiM! en De Kern! trainer van professionals in leiderschap, persoonlijke effectiviteit en talentontwikkeling. In zijn interactieve show heeft hij het over persoonlijk leiderschap en waarom het zo belangrijk is om te doen waar jij warm van wordt. Hij zet een energieke show neer waar je écht je stoel voor uitkomt! Bovendien heb jij aan het einde van zijn sessie inzicht in hoe je jouw talenten beter zichtbaar maakt.

Kelly en Lyonne Moerbeek en Sonja Pfaltzgraff

Marlijn Weerdenburg gaat tijdens een live talk de diepte in met verschillende generaties op de werkvloer. Executive Assistant bij NN Group N.V Kelly Moerbeek, PA & Legal Assistant Lyonne Moerbeek én Manager Secretariaat bij NautaDutilh, Sonja Pfaltzgraff schuiven aan. Naast dat Kelly en Lyonne moeder en dochter zijn, behaalde Kelly ooit de titel Secretaresse van het Jaar. Laat je inspireren door herkenbare situaties van twee generaties supportprofessionals én de visie van hun leidinggevende.

Meld je aan voor het congres

De prijs voor het congres en deze investering in jezelf is € 125,- (ex. btw). Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt! Een extra reden om je vliegensvlug in te schrijven? De eerste 20 officiële aanmeldingen voor het congres ontvangen de bestseller SLiM! van auteur Wout Plevier.

Aanmelden congres