Managementassistent met HR taken voor een strategisch adviesbureau

Vacaturecode: 4447

Plaats: Amsterdam

Ben jij een communicatief sterke ondersteuner met oog voor detail, ervaring met hr administratie en wil je graag werken bij een strategisch adviesbureau in hartje Amsterdam? 

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van twee partners en werk je ook samen met een tweetal collega managementassistenten. Een groot deel van de werkzaamheden is HR gerelateerd zoals het regelen van de mobiliteit, in- door- en uitstroom van personeel, het opstellen van arbeidscontracten, het plannen van en ondersteunen in de beoordelingsgesprekken en personeelsadministratie. Je organiseert welkomstbijeenkomsten voor nieuw personeel, coördineert m.b.t. trainingen en ontwikkeling en hebt een adviesrol in allerlei personeelsgerelateerde vraagstukken. Je maakt complexe afspraken voor de partners en de consultants en pakt de daaruit voortvloeiende werkzaamheden op. Daarnaast houd jij je bezig met diverse ondersteunende taken zoals telefoneren, een gastvrouwrol en het opstellen van offertes.  

Profiel kandidaat

Je neemt graag initiatief, je bent communicatief sterk en ziet het werk liggen. Je voelt je verantwoordelijk en weet dingen goed te regelen met als basis een sterk ontwikkeld kwaliteitsbesef. Daarnaast kun je snel schakelen tussen diverse werkzaamheden en kun je goed prioriteiten stellen.

Aanbieding

  • Uitdagende functie in een professionele en informele omgeving;
  • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde Schoevers opleiding;
  • Reizend met ov;
  • Werkervaring in het voeren van sollicitatiegesprekken en hr adminstratie;
  • 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • 10 - 15  jaar werkervaring;
  • Goede kennis van en ervaring met het MS officepakket en bij voorkeur ervaring met SharePoint.

Organisatie

Een organisatieadviesbureau die bedrijven helpt problemen op te lossen op strategisch niveau. Men werkt met ca. 100 professionals voor de financiële sector, zorgsector, maatschappelijke organisaties en woningcorporaties.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, Schoevers, directiesecretaresse, secretaresse HR, officemanager, office manager, managementassistent, office assistent.

Solliciteren