Vlotte en ervaren officemanager voor entertainmentbranche

Vacaturecode: 4413

Plaats: Amsterdam

Op zoek naar een uitdagende baan als secretaresse/officemanager in de entertainmentbranche? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige managementondersteuner die van aanpakken weet!

Functie

Je ondersteunt de collega’s van de organisatie in de breedste zin van het woord. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit: agendabeheer, post en e-mail, (inter)nationale telefoongesprekken afhandelen, ontvangst van klanten/relaties, opstellen van contracten en het samenstellen van dossiers. Bijeenkomsten, evenementen en reizen worden door jou perfect geregeld. Tevens verricht je diverse secretariële en administratieve werkzaamheden voor alle collega's van de organisatie. Het is een veelzijdige functie waarin meedenken en vooruitdenken wordt gewaardeerd. 

Profiel kandidaat

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte en zelfstandig werkende managementondersteuner. Je bent een ster in plannen en het werken met veel deadlines. Je neemt verantwoordelijkheid en ziet het werk liggen. Samenwerking en collegialiteit staan bij de opdrachtgever voorop en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Wij zijn op zoek naar een managementondersteuner die werk uit handen neemt en initiatief toont. Ben jij iemand die sterk in de schoenen staat en discreet en secuur kan omgaan met vertrouwelijke informatie? Onze opdrachtgever zoekt een nieuwe collega die vooruitdenkt, flexibel ingesteld is en structuur kan brengen in een dynamische wereld.

Aanbieding

• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Fulltime dienstverband van 40 uur per week;
• Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.500,- bruto per maand.


Vereisten

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Goede kennis van het Microsoft Office pakket;
• Fulltime beschikbaar (40 uur);
• Afgeronde secretariële hbo-opleiding, bij voorkeur Schoevers;
• Minimaal vier jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Organisatie

Een groeiende organisatie. 

Sollicitatie

Wil je werken binnen een organisatie met naam en ben jij die organisator en regelaar die Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: secretaresse, Schoevers, telefoniste, receptioniste, office assistant.

Solliciteren