Positief ingestelde en vooruit denkende secretaresse met een collegiale instelling (37,5 uur)

Vacaturecode: 4418

Plaats: 's-Gravenhage

Werk je graag samen met enthousiaste en betrokken collega's en vindt je het fijn om de organisatie naar een hoger level te tillen?

Functie

Samen met drie andere secretaresses ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het bestuur, de directie, het MT en je andere collega's. Je hebt een breed takenpakket, waaronder het beheren van de agenda's, je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, het verzorgen van post en diverse administratieve taken. Ook pak je diverse organisatorische werkzaamheden op, zoals het voorbereiden van vergaderingen, commissies, bijeenkomsten en evenementen. Het opstellen van een besluiten- en actiepuntenlijst voor een vergadering en het notuleren hiervan behoort tot de werkzaamheden. Het is van belang dat je meedenkt en ideeën aandraagt om efficiënter te kunnen werken. 

Profiel kandidaat

Samenwerken in een klein team zie jij als een uitdaging, je bent proactief en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Daarnaast heb je gevoel voor humor, heb je een prettige en collegiale persoonlijkheid en ontzorg je graag. Vanzelfsprekend ben je secuur, betrokken, communicatief vaardig en ben je het visitekaartje van de organisatie.

Aanbieding

  • Een afwisselende baan binnen een informele werkomgeving, waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen en werkzaamheden naar je toe te trekken;
  • Een contract in dienst van Schoevers Baanbemiddeling, met uitzicht op een dienstverband bij de opdrachtgever;
  • Een marktconform salaris tussen de € 2.300,- en € 3.500,- bruto per maand o.b.v. 37,5 uur;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als je in dienst treedt bij de opdrachtgever, waaronder 34 vakantiedagen en een 13e maand.

Vereisten

  • Je bent in het bezit van een mbo niveau 4 of hbo diploma op secretarieel gebied;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op een centraal secretariaat;
  • Je bent 37,5 uur per week beschikbaar, 32 uur is op termijn bespreekbaar;
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent handig met het MS office pakket;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag en reist met het OV of fiets.

Organisatie

Een kleine tot middelgrote non-profit organisatie in het centrum van Den Haag. De sfeer op kantoor is informeel en er worden regelmatig uitjes georganiseerd. In de pauze staat er een tafeltennistafel klaar om met je collega's een wedstrijdje te spelen. Naar buiten toe is de sfeer formeel. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035-750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, management assistent, team assistant

Solliciteren