Pittige en proactieve junior officemanager voor hippe vastgoedorganisatie (40 uur)

Vacaturecode: 4402

Plaats: Amsterdam

Ben jij een sociaal vaardige, proactieve en representatieve junior officemanager met een flexibele werkhouding?

Functie

Ter ondersteuning van de gehele organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste officemanager. Het takenpakket is breed en je regelt alles op kantoor. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van klanten, het verzorgen van koffie, het beantwoorden van de telefoon en e-mail en het beheren van de voorraad. Daarnaast pak je ook wat financiële taken op, waaronder het opstellen van facturen, het bijhouden van de financiële administratie, het opstellen van opdrachtbevestigingen en contracten. Diverse organisatorische taken behoren ook tot jouw takenpakket, waaronder het organiseren van uitjes en bewoners- en verkoopavonden.

Profiel kandidaat

We zijn op zoek naar een frisse en enthousiaste junior officemanager. Je hebt een representatief voorkomen en je bent communicatief sterk. Zowel zelfstandig al in teamverband kan je goed functioneren. Je ziet werk liggen en je hebt een sterke persoonlijkheid.

Aanbieding

  • Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd in dienst van de opdrachtgever, met de mogelijkheid om uiteindelijk een vast contract te ontvangen;
  • Het salaris is marktconform afhankelijk van je opleiding en werkervaring met een maximum van € 2.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Een uitdagende baan met veel ruimte voor initiatief en ontwikkelmogelijkheden;
  • Je komt samen te werken met een enthousiast, gedreven en jong team. Er is veel persoonlijke aandacht en er heerst een prettige sfeer.

Vereisten

  • Je beschikt over mbo+ of hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een Schoevers opleiding;
  • Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring (of stage ervaring) in een commerciële organisatie;
  • Vooral jouw persoonlijkheid is belangrijk, we zoeken iemand met een vriendelijk, spontaan en collegiaal karakter;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreekt ABN) in woord en geschrift en je hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar (minder is niet bespreekbaar).

Organisatie

Een jong en kleinschalig vastgoed bedrijf met een informele werksfeer. Ze werken aan interessante grote projecten en hechten veel waarde aan collegialiteit door middel van gezellige teamuitjes.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling op telefoonnummer 035- 750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, junior secretaresse, office assistant, managementassistent.

Solliciteren