Klassikale lessen via onze Virtual Classroom

Bij Schoevers heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Daarom houden wij ons aan alle coronamaatregelen die de overheid en ons eigen brancheprotocol ons voorschrijven. Dat betekent dat we onze klassikale opleidingen t/m 18 januari 2022 zoveel mogelijk naar virtual classrooms hebben omgezet. De examens gaan wel door. Zodra de overheid het licht op groen zet voor klassikale bijeenkomsten, zullen deze weer worden opgestart. Je kunt je opleiding ook via e-learning  uitvoeren.

De Virtual Classroom

Onze Virtual Classroom maakt het mogelijk om te studeren op afstand. Via een live-verbinding heb je contact met je docent en medestudenten. Zo kun je vanuit huis toch klassikaal onderwijs volgen en profiteren van de voordelen die dit biedt:

  • Je kunt direct vragen stellen aan je docent;
  • Je krijgt opdrachten en vragen waarmee je de lesstof praktisch leert toepassen;
  • Je kunt met je medestudenten in subgroepjes aan een opdracht werken;
  • Je kunt gebruikmaken van geeltjes op een bord dat voor de hele klas zichtbaar is.

In onderstaande video vind je meer uitleg over onze Virtual Classroom:

Hoe kom je in de Virtual Classroom?

Je hoeft niet heel handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Verder helpen wij je op weg. Als je je aanmeldt voor een opleiding of training ontvang je duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving. Ook ontvang je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt.

Ben je al aangemeld voor een opleiding? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om instructies te geven.

Meer weten?

Heb je nog vragen over je opleiding of over of de Virtual Classroom? Of ben je benieuwd of de opleiding die je graag wilt volgend ook beschikbaar is in Virtual Classroom? Neem dan contact met ons op via 035 750 61 40 of stel je vraag online. Onder opleidingsadviseurs vertellen je graag meer!