Testimonials

Marthe Schellingerhout

Toen ik mijn opleidingen MBO Directiesecretaresse en HBO Officemanagement bij Schoevers had afgerond, kon ik gelijk aan de slag in mijn eerste baan als office assistent. Deze snelle aansluiting was mogelijk omdat ik tijdens het laatste deel van mijn studie al had kennisgemaakt met Schoevers Baanbemiddeling. Ik had op dat moment nog geen werkervaring als managementondersteuner en wist ook nog niet precies bij wat voor een soort onderneming ik wilde werken.
 
De consultants van Schoevers baanbemiddeling hebben mij toen heel goed geadviseerd en geholpen met het in kaart brengen van mijn sterke en minder sterke punten, en vooral het doorvragen naar wat ik écht leuk vind om te doen. Dit heeft mij een baan opgeleverd waar ik ontzettend veel heb kunnen leren en ervaren en waarin ik vakinhoudelijk heel erg ben gegroeid.
 
Na hier ongeveer drie jaar te hebben gewerkt, was het voor mij tijd om de volgende stap te nemen. Ook toen heb ik Schoevers Baanbemiddeling weer benaderd, want ik heb altijd het gevoel gehad dat ik terecht kon met al mijn vragen en er wordt altijd snel gereageerd. Ook deze keer heeft Schoevers Baanbemiddeling mij weer snel kunnen helpen met het vinden van een nieuwe functie: de eerste dag na mijn intake kreeg ik al telefonisch bericht met een aantal functievoorstellen.
 
Het grote pluspunt van Schoevers baanbemiddeling vind ik de oprechte behulpzaamheid en intentie om een baan te vinden waar je echt gelukkig van wordt!