Testimonials

Associate degree in 2 jaar: van MBO naar HBO

Maggy deed eerst een MBO-opleiding Hotelmanagement en droomde ervan een eigen hotel of restaurant te runnen. Ze wilde nog een HBO-diploma halen, maar ontdekte dat haar Nederlands niet voldoende op niveau was. Schoevers bood hulp, waarna ze doorstroomde naar de Associate degree Officemanagement en in 2 jaar tijd een erkend HBO-diploma haalde.

Mijn droom: eigen hotel of restaurant

“Voordat ik met Schoevers begon, heb ik een MBO-opleiding Hotelmanagement gedaan en wilde ik niets liever dan een eigen hotel of restaurant runnen. Ik vond zelf dat ik nog niet genoeg over management en administratie wist en mijn ouders hebben mij toen Schoevers aangeraden.”

“Bij Schoevers heb ik ‘leren leren’ en mezelf verbaasd over wat ik kan”

Schoevers hielp bij mijn Nederlands

“Schoevers heeft mij geholpen om efficiënt met de leerstof om te gaan. Je moet niet alleen weten wat je in een boek leest, maar het ook begrijpen en kunnen toepassen. Ik wilde doorstromen naar HBO, maar uit een test bleek dat mijn Nederlands niet voldoende op niveau was. Daar had ik bij mijn vorige studie weinig aandacht aan besteed en ik dacht dat ik er gewoon niet zo goed in was vanwege mijn dyslexie. Schoevers bood mij de mogelijkheid om eerst op MBO-niveau in te stromen en dankzij de goede docent Nederlands sloot ik Nederlands uiteindelijk af met een 9!”

Razendsnel een Associate degree gehaald

“Het was mijn doel een HBO-diploma te halen. Na een jaar op MBO-niveau kon ik doorstromen naar het 2de jaar van de Associate degree. Schoevers bood mij die kans. Ik ga bij ABN Amro nog een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren als afstudeerproject, daar heb ik erg veel zin in. Als ik klaar ben, wil ik bij een groot bedrijf gaan werken. En misschien toch nog ooit iets in de hotel- of restaurantwereld.