Menu

Nomineer jouw kandidaat voor de halve finale

Wil je meebeslissen wie van de acht overgebleven kandidaten doorgaan naar de halve finale? Bekijk dan de korte filmpjes die zij hebben gemaakt en stem op jouw favoriet.

Stemmen kan van 10 t/m 16 maart. Op 17 maart maakt onze vakjury bekend welke vier kandidaten doorgaan naar de halve finale.

Dana Venema

Erika van den Bosch

Jeanette Harmsen

Stem op jouw favoriet

Uiteindelijk belanden twee van hen in de finale. Zij nemen het dan op tegen de al bekende finalisten uit 2020:

  • Dana Venema (Heemskerk), executive assistant HR bij Ahold Delhaize
  • Erika van den Bosch (Veenendaal), managementassistente bij BAM Bouw en Techniek
  • Jeanette Harmsen (Steenderen), executive assistant bij Ubbink Centrotherm Group

Uit deze vijf finalisten wordt op 13 april de Secretaresse van het Jaar 2021 gekozen.

Het event

Schrijf het in je agenda: op dinsdag 13 april 2021 ontdek je wie de Secretaresse van het Jaar 2021 wordt! Op dit event zetten wij alle secretaresses, PA's, management assistants en officemanagers in het zonnetje. Ben jij erbij?

Aanmelden

Samen met onze executive partners Public Support en Corendon organiseren wij alweer de 35e Secretaresse van het Jaar-verkiezing. Dit keer is het thema de Co-manager. Want wat is een manager nou zonder haar of zijn rechterhand? Als secretaresse doe je veel meer dan alleen typen en afspraken inplannen: je regelt, organiseert en ontzorgt. Kortom, met je helicopterview maak jij jezelf onmisbaar. De deadline voor het nomineren van jouw managementondersteuner of collega is verstreken.

Waarom Secretaresse van het Jaar worden?

De Secretaresse van het Jaar-verkiezing is al meer dan 35 jaar een begrip in Nederland. Als Secretaresse van het Jaar ben je een jaar lang dé ambassadrice van ons vakgebied. Eerdere winnaressen konden rekenen op veel positieve aandacht in de media, nieuwe leuke contacten in het vakgebied en een mooie toevoeging op hun cv. Daarnaast win je ook nog eens een prachtig prijzenpakket. Wie wil dat nou niet?