Menu
Opleidingsadvies

Secretaresse High-End Advocatenkantoor (24-40 uur)

Vacaturecode: 5194

Plaats: Rotterdam

Wil jij graag werken bij een prachtig advocatenkantoor in hartje Rotterdam waar hard wordt gewerkt maar ook successen gezamenlijk worden gevierd? Deze baan is dan perfect voor jou! Dit is het nummer 1 advocatenkantoor van Nederland dat zich volledig richt op gebouwde activa in de sectoren infrastructuur, vastgoed, energie en technology. Lees snel verder!

Functie

Als Secretaresse ondersteun je samen met een Senior Secretaresse de partners en het team van advocaten. Je werkzaamheden zijn o.a. telefoneren, cliënten te woord staan, documenten uitwerken en bewerken, het uitwerken van dictafoon opdrachten, agendabeheer en het regelen van chauffeurs. De dag verloopt niet altijd zoals gepland en als belangrijke zaken zich voordoen dan kan jij makkelijk meebewegen en je prioriteiten bijstellen. Daarnaast stuur je ook het team van gastvrouwen aan.

Profiel kandidaat

Je bent gepast assertief, representatief en hands-on. Je kunt goed samenwerken, bewaart de rust maar kan ook in het nodige tempo werken indien nodig. Je bent daarnaast proactief en stressbestendig. Je past goed in een 'high service level' werkomgeving.

Aanbieding

  • Prachtige werkplek in een state of the art kantoor;
  • Leuke collega's en een prettige werksfeer met gezamenlijke lunch;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en uitstekend salaris.

Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Afgeronde Schoevers opleiding;
  • Uitstekende beheersing van het MS Officepakket.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een top-advocatenkantoor met een volledige focus op alles wat te maken heeft met infrastructuur, vastgoed, techniek, energie en technology. Men bedient het bovenste segment van de markt. De projecten waar de advocaten aan werken hebben over het algemeen een groot financieel belang en een grote maatschappelijke relevantie.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolijn van der Laan - Hartwig van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren