Menu
Opleidingsadvies

Bestuursondersteuner (32-40 uur)

Vacaturecode: 5191

Plaats: Amsterdam (De Pijp)

Wil jij ruim 10 weken vakantie per jaar? Voor onze opdrachtgever in Amsterdam (De Pijp) zoeken wij een Bestuursondersteuner voor 32 tot 40 uur per week. Lees snel verder en ontdek of jij het in je hebt om bij onze opdrachtgever aan de slag te gaan en zo de 22 aangesloten basisscholen op het bestuurskantoor te ontzorgen!

Functie

Als Bestuursondersteuner bij onze opdrachtgever heb je een heel diverse functie. Je geeft sturing aan de Officemanager en samen vormen jullie het Officemanagement en ondersteunen jullie de 22 schooldirecteuren en 750 medewerkers op de verschillende scholen. Je biedt secretariële en organisatorische ondersteuning aan het bestuursbureau. Zo ben je verantwoordelijk voor het agendabeheer van de twee bestuurders en behandel je met regelmaat vertrouwelijke stukken. Verder zorg je dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen in beleid en uitvoering binnen de organisatie. Je bereidt vergaderingen voor, stelt agenda's op, maakt verslagen en bewaakt gemaakte afspraken. Maar denk ook aan het organiseren van bijeenkomsten en borrels en het opstellen van een bestuursverslag.

Profiel kandidaat

Je bent een mensen-mens, bij voorkeur met humor en je vindt het leuk om betrokken te zijn bij het onderwijs in Nederland. Je werkt secuur en kwaliteitsgericht. Natuurlijk vind je het fijn om samen te werken met een hardwerkend team, maar je kunt ook zelfstandig werken. Collegialiteit en relatiegericht werken is voor jou vanzelfsprekend.

Aanbieding

  • Salariëring op basis van ervaring en opleiding. Maximaal schaal 8 cao PO (maximaal € 3519,-) bij een fulltime dienstverband;
  • Ruim 10 weken vakantieverlof tijdens de schoolvakanties;
  • Veel variatie aan werkzaamheden;
  • Gezelligheid en collegialiteit.

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers) of relevante werkervaring;
  • Je bent service- en oplossingsgericht;
  • Woonachtig in of in de directe omgeving van Amsterdam;
  • Reizen met OV of fiets. Kom je liever met de auto? Ook dit is mogelijk.

Organisatie

Onze opdrachtgever is gevestigd in een mooi en modern kantoor in de Pijp en ondersteunt verschillende openbare basisscholen op het gebied van personeel, huisvesting, financiën en beleid. Het is een dynamische organisatie met een klein kernteam van ongeveer 20 betrokken collega’s op het bestuurskantoor die werken voor de verschillende scholen. Er heerst een collegiale, informele sfeer waar wordt gewerkt aan een inclusieve organisatie met gelijke kansen voor iedereen. Diversiteit wordt dan ook erkend, gewaardeerd én benut. De missie van onze opdrachtgever is het ontzorgen van de scholen zodat die zich kunnen focussen op wat het allerbelangrijkst is: het onderwijs.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren