Menu
Opleidingsadvies

Officemanager Onderwijs (32-40 uur)

Vacaturecode: 5185

Plaats: Amsterdam (De Pijp)

Help jij volgend jaar de pub quiz mogelijk te maken? Voor onze opdrachtgever in Amsterdam (De Pijp) zoeken wij een Officemanager voor 32 tot 40 uur per week. Lees dan snel verder en misschien word jij de nieuwe Officemanager bij onze opdrachtgever en ontzorg jij straks de 22 aangesloten basisscholen op het bestuurskantoor!

Functie

Als Officemanager bij onze opdrachtgever heb je een heel diverse functie. Je hebt telefonisch en per mail contact met onder andere schooldirecteuren, internationale ouders en externe partners. Je ondersteunt de collega's op het bestuurskantoor in hun werkzaamheden en met regelmaat verzorg je een evenement of moet er een mailing worden verstuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele en facilitaire zaken binnen het kantoor. Je houdt bijvoorbeeld adressenbestanden up to date, vraagt offertes op, houdt de voorraad bij, wikkelt verzekeringszaken af, archiveert gegevens in de interne systemen en denkt mee in het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Profiel kandidaat

Je bent een energieke persoonlijkheid met humor en vindt het leuk om werk uit handen te nemen. Je bent pragmatisch, initiatiefrijk en kan zelfstandig werken. Collegiaal en relatiegericht werken is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt je uitstekend uitdrukken in het Nederlands (mondeling en schriftelijk) en je spreekt bij voorkeur ook Engels.

Aanbieding

  • Salariëring op basis van ervaring en opleiding. Maximaal schaal 6 cao PO (maximaal € 2826) bij een fulltime dienstverband; 
  • Ruim 10 weken vakantieverlof tijdens de schoolvakanties;
  • Veel variatie aan werkzaamheden;
  • Gezelligheid en collegialiteit.

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers) of relevante werkervaring;
  • Je bent service- en oplossingsgericht;
  • Woonachtig in of in de directe omgeving van Amsterdam;
  • Reizen met OV of fiets. Ga je liever met de auto? Ook dit is mogelijk.

Organisatie

Onze opdrachtgever ondersteunt verschillende openbare basisscholen op het gebied van personeel, huisvesting, financiën en beleid. Het is een dynamische organisatie met een klein kernteam van betrokken collega’s op het bestuurskantoor die werken voor de verschillende scholen. Als Officemanager werk je onder leiding van de bestuursondersteuner en samen vormen jullie het Officemanagement en ondersteunen jullie de 22 schooldirecteuren en 750 medewerkers op de verschillende scholen. Er heerst een collegiale, informele sfeer waar wordt gewerkt aan een inclusieve organisatie met gelijke kansen voor iedereen. Diversiteit wordt dan ook erkend, gewaardeerd én benut. De missie van onze opdrachtgever is het ontzorgen van de scholen zodat die zich kunnen focussen op wat het allerbelangrijkst is: het onderwijs.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren