Menu
Opleidingsadvies

Project Management Officer (24-32 uur)

Vacaturecode: 5175

Plaats: Gouda

Wij zoeken een Project Management Officer voor onze opdrachtgever in Gouda. Wat is het doel van deze divisie? Een geweldige klanttevredenheid! Lijkt het jou interessant om hier aan mee te werken? Lees dan vooral verder!

Functie

In de rol van Project Management Officer ben je verantwoordelijk voor de communicatie over de knelpunten in de voortgang. Je bewaakt de dossiers die bij het project horen en geeft updates over de voortgang van de projecten aan de managers en projectleiders. Je verzamelt stukken, controleert of de informatie compleet is en stelt rapportages samen. Daarnaast weten jouw collega's jou te vinden als er vragen zijn. Naast de taken die horen bij Project Manager Officer horen ook ondersteunende taken bij de rol zoals het uitvoeren van secretariële, administratieve en organisatorische taken. Je plant zowel in- als externe afspraken, notuleert actiepunten tijdens vergaderingen en bewaakt de follow-up ervan. Natuurlijk denk je ook mee aan verbetering van de efficiëntie en kwaliteit van de afdeling.

Profiel kandidaat

Je hebt een energieke en daadkrachtige persoonlijkheid en bent gericht op samenwerken. Je hebt oog voor je omgeving en als spin in het web fungeer je als de ogen en oren van de projectmanagers en de manager.

Aanbieding

 • Een startsalaris tussen € 2250,- en € 2750-;
 • Veel variatie aan werkzaamheden en ruimte voor eigen inbreng;
 • Uitgebreide training- en opleidingsmogelijkheden;
 • 26 Vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Smart working, dus een gezonde balans tussen thuis en op locatie werken;
 • Enthousiaste collega's en leuke activiteiten;
 • Pensioenregeling en collectiviteitskorting op divers zorgverzekeringen.

Vereisten

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring als PMO is zeer welkom, maar in ieder geval;
 • Ervaring met agendabeheer en administratieve taken;
 • Affiniteit met IT;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een corporate IT-bedrijf op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve oplossingen op het gebied van Software solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing services. Het is een stabiele organisatie, met een fijne club hardwerkende medewerkers. In deze rol van Project Management Officer ben je werkzaam voor Public Sector Solutions, hier worden duurzame oplossingen gecreëerd op het gebied van zaken tussen burger en overheid. Bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van onze opdrachtgever zoals het aanvragen van een nieuw paspoort of een geboorteaangifte.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren