Menu
Opleidingsadvies

Secretaresse voor Makelaarskantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 5169

Plaats: Amsterdam

Ben jij een vlotte, proactieve en representatieve secretaresse en wil je graag werken binnen de makelaardij?

Functie

Dit is geen standaard secretaresse functie, er komt veel meer bij kijken. In deze afwisselende functie ben je de spil van de organisatie. Uiteraard ben je het visitekaartje van de organisatie en ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten en collega's. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het beheren en archiveren van stukken, het beantwoorden van de telefoon, het plannen van afspraken, het verwerken van documenten en het voorbereiden van vergaderingen. Daarnaast maak je de huurcontracten op en vind je het geen probleem om de koffie te verzorgen voor cliënten. Ook vind je het leuk om de social media kanalen te beheren. 


Profiel kandidaat

We zijn op zoek naar iemand die loyaal is en goed zelfstandig kan werken. Je bent secuur, proactief en je hebt een representatief voorkomen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en pak je snel nieuwe werkzaamheden op.

Aanbieding

  • Afwisselende baan binnen een interessante werkomgeving;
  • Leuke functie voor 40 uur per week;
  • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.250,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Vereisten

  • Afgeronde Schoevers opleiding;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en basis kennis van de Engelse taal;
  • Uitstekende beheersing van het MS Office pakket.

Organisatie

Een klein, jong en dynamisch makelaarskantoor in hartje Amsterdam. De sfeer op kantoor is erg informeel en er is tijd voor een beetje humor op de werkvloer.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren