Menu
Opleidingsadvies

Directiesecretaresse (32-40 uur)

Vacaturecode: 5161

Plaats: Son en Breugel

Krijg jij een goed gevoel van het volledig ontzorgen van je leidinggevende? Ben jij communicatief sterk en niet op zoek naar een standaard secretariële baan maar veel eigen verantwoordelijkheid? Dan is dit jouw nieuwe functie!

Functie

Op de locatie in Son en Breugel bestaat het secretariaat uit 4 medewerkers, iedere secretaresse ondersteunt een van de directieleden. In deze rol ondersteun jij CEO Rendering & Specialties in de breedste zin van het woord. Je denkt mee, bent vaak net al een stapje vooruit aan het werk en ondersteunt waar je kan. Het zal gaan om het beheren van de agenda, het boeken van reizen, het bestellen van lunches en je zal presentaties opmaken en bijwerken. En wil je een nieuw project naar je toe trekken, vooral doen! Initiatief nemen wordt gewaardeerd. Verder zorg je voor een goede administratieve verwerking, organiseer je feesten en partijen op hoog niveau, maar vind je het ook prima om zo nu en dan boekjes samen te stellen ter voorbereiding van een presentatie. Kortom, een zeer veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden.

Profiel kandidaat

Je beschikt over een proactieve houding en bent betrouwbaar. Bij voorkeur heb je ervaring in een productie omgeving. Daarnaast heb je een professionele en flexibele werkhouding, ben je stressbestendig, dienstverlenend, secuur en kritisch. Je kunt schakelen in een hectische omgeving en blijft oogt houden voor detail. Je werkt zelfstandig en graag in een internationale omgeving.

Aanbieding

  • Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een internationale organisatie;
  • Een salaris van maximaal € 4.500,- bruto o.b.v. 40 uur.

Vereisten

  • 5-10 jaar relevante werkervaring in een zakelijke organisatie;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede kennis van het Microsoft Officepakket.
  • Een can-do mentaliteit.

Organisatie

Onze opdrachtgever is van oorsprong een Amerikaanse organisatie met 200 locaties en 12000 medewerkers wereldwijd. In heel Nederland werken ongeveer 900 collega's verdeeld over 8 locaties en in Son en Breugel werken zo'n 150 medewerkers. Deze internationale en commerciële organisatie in de omgeving van Eindhoven is producent van bijvoorbeeld collageen en verwerkt dierlijke producten tot materiaal en/of eindproducten. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als dynamisch, betrokken, gedreven en enthousiast. Intern is de cultuur informeel, extern presenteert de organisatie zich professioneel. De werkomgeving is fantastisch, tijdens de lunchpauze is een wandeling door het bos een fijne afwisseling.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren