Menu
Opleidingsadvies

Management Assistent Public Sector (32-40 uur)

Vacaturecode: 5144

Plaats: Gouda

Wij zoeken een enthousiaste Management Assistent die vooral met plezier naar haar werk wil gaan! Wil jij aan de slag gaan in een uitdagende groeifunctie voor een corporate IT-bedrijf waar zo’n 4300 professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening werken? Ben jij op zoek naar een fijne werkplek binnen een florerende organisatie? Lees dan snel verder!

Functie

Als Management Assistent ben je samen met twee collega's onderdeel van het directiesecretariaat en ondersteun je op professionele wijze diverse MT-leden, managers en teamleiders. Je zal je onder andere bezig houden met het regelen van interne en externe afspraken, je notuleert de actiepunten van vergaderingen en je zorgt voor de nodige opvolging van de gemaakte afspraken en acties. Daarnaast bied je secretariële ondersteuning aan de projectgroep en en ben je betrokken bij het organiseren van verschillende evenementen en meetings. Het is een junior rol, met voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie, maar we zijn vooral op zoek naar energieke en enthousiaste kandidaten die beschikken over organisatietalent en efficiënt te werk gaan.

Profiel kandidaat

Je hebt misschien nog niet zoveel ervaring als Management assistent , maar je hebt wel de juiste opleiding en instelling. Je vindt het leuk om rust en overzicht te creëren voor de managers. Daarnaast ben je leergierig en werk je graag hard, maar je werkt ook graag aan je eigen ontwikkeling.

Aanbieding

 • Een startsalaris tussen € 2300,- en € 2800,-;
 • Veel variatie aan werkzaamheden;
 • 26 Vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Smart working, dus een gezonde balans tussen thuis en op locatie werken;
 • Enthousiaste collega's en leuke activiteiten;
 • Pensioenregeling en collectiviteitskorting op divers zorgverzekeringen;
 • Mogelijkheden voor extra training en opleiding.

Vereisten

 • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;
 • Enige relevante werkervaring als Management Assistant is een pre;
 • Woonachtig in de omgeving Gouda;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van het MS Officepakket.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een corporate IT-bedrijf op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve oplossingen op het gebied van Software solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing services. Het is een stabiele organisatie, met een fijne club hardwerkende medewerkers. In deze rol van Management assistent ben je werkzaam voor Public Sector Solutions, hier worden duurzame oplossingen gecreëerd op het gebied van zaken tussen burger en overheid. Bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van onze opdrachtgever zoals het aanvragen van een nieuw paspoort of een geboorteaangifte.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren