Junior Officemanager (32-40 uur)

Vacaturecode: 5139

Plaats: Utrecht

Ben jij een proactieve Junior Officemanager? Pak je graag een divers takenpakket op en wil je aan de slag bij een menselijke organisatie waar ook jouw ambities op nummer 1 staan? Krijg je energie van hard werken en veel ballen hoog houden en kun je goed prioriteiten stellen? Dan lekker snel verder lezen! Want wij zoeken een nieuw familielid voor deze fijne "werkfamilie"!

Functie

Als Junior Officemanager heb je een breed takenpakket en ondersteun je 3 directe collega's. Zo verwerk je de facturatie (je hoeft hier geen ervaring mee te hebben), je stelt diverse overeenkomsten op en controleert dat deze getekend retour komen. Je beheert de e-mail inbox, zorgt voor presentjes voor de medewerkers en houdt overzichten en dossiers bij. Ook ondersteun je bij het organiseren van events en bedrijfsuitjes. Binnen de organisatie is veel werk te verrichten, je kunt je dus zeker verder ontwikkelen en meer taken naar je toe trekken. Het is belangrijk dat je goed prioriteiten weet te stellen en meerdere werkzaamheden tegelijk kunt uitvoeren.

Profiel kandidaat

Je bent accuraat, flexibel en staat stevig in je schoenen. Je bent leergierig en ambitieus. Je werkt graag in een klein en hecht team en bent energiek en gemotiveerd. Je denkt graag mee met de organisatie en je kunt in positieve zin soms best een beetje eigenwijs zijn. Je bent klantgericht, zelfstandig en niet bang om vragen te stellen.

Aanbieding

  • Een uitdagende functie bij een informele groeiende organisatie;
  • Volop ruimte om je te ontwikkelen en ondersteuning hierbij;
  • Je kunt parkeren bij de organisatie, met het openbaar vervoer is de organisatie ook goed bereikbaar;
  • Een salaris van minimaal € 2300,- tot max. 2800,- ovb 40 uur, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring;
  • Hybride werken.

Vereisten

  • Je beschikt over een afgeronde secretariële opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Je hebt goede kennis van het MS Office pakket;
  • Jouw Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Organisatie

Bij onze opdrachtgever staat jouw ambitie hoog in het vaandel, er is dan ook veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Binnen de organisatie heerst een prettige ongedwongen werksfeer en is er een hechte band binnen het team dat bestaat uit ongeveer 80 collega's, waarvan er 10 samen met jou de basis op kantoor vormen. Er worden veel leuke uitjes en borrels georganiseerd om de "familiebanden" in stand te houden, dus naast hard werken is er ook voldoende tijd voor plezier. Zo staat er begin juni een tripje gepland naar Spanje. Ben jij hier ook bij?

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Ruhe van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: junior, officemanager, secretaresse, management assistant, managementassistent, officemanager, Utrecht, administratief.

Solliciteren