Management Assistant Internationaal Adviesbureau (32-40 uur)

Vacaturecode: 5129

Plaats: Amsterdam

Soms weet je het direct als je het leest.... dit is mijn baan! Wij hebben er zo een.... Voor onze internationale opdrachtgever in Amsterdam Zuidoost zoeken wij een ondernemende Management Assistant voor 32-40 uur per week. Pak jij je verantwoordelijkheid en eigenaarschap en wil jij werken binnen een levendig en dynamisch team met regelmatig een gezellige borrel aan het einde van de werkdag? Lees dan snel verder!

Functie

In de rol van Management Assistant bied je administratieve ondersteuning aan twee partners van het hoofdkantoor in Amsterdam. Daarnaast ben je de side-kick van de Officemanager en werk je ook nauw samen met de rest van het supportteam bestaande uit 4 collega's. Je bent verantwoordelijk voor het boeken van reizen en het organiseren van events. Daarnaast draai jij je hand niet om voor het complexe agendabeheer en zorg jij ervoor dat de partners alles hebben wat ze nodig hebben voor hun vergaderingen en presentaties. Desgewenst ondersteun je bij het verwerken van de inbox en verwerk je de bedrijfskosten van de partners. Binnen deze rol is er ruimte om te leren en te groeien onder goede begeleiding en ben je onderdeel van een van de gezelligste supportteams van Amsterdam!

Profiel kandidaat

Jij bent iemand die bruist van de energie, je hebt affiniteit met IT, je bent ondernemend en de klant staat bij jou altijd centraal. Je bent ondernemend, en je kan goed organiseren en werken onder tijdsdruk. Daarnaast heb je ook nog eens goede sociale vaardigheden en heb je een scherp oog voor details.

Aanbieding

  • Een interessante baan met veel groeimogelijkheden binnen een dynamische, internationale organisatie;
  • Een marktconform salaris;
  • Regelmatig leuke borrels en andere gezellige events.

Vereisten

  • Minimaal 1-2 Jaar werkervaring;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede kennis van Microsoft Office 365.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een data gedreven en vooruitstrevend adviesbureau, ze zijn actief in het creëren van oplossingen die zijn afgestemd op specifieke behoeften. Een organisatie met wereldwijd ruim 450 ambitieuze professionals met verschillende achtergronden, verspreid over meerdere continenten. Op het hoofdkantoor in Amsterdam werken ongeveer 170 mensen.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren