Menu
Opleidingsadvies

Management Assistent Advocatenkantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 5118

Plaats: Amsterdam

Heb jij altijd al de Donna van de serie Suits willen zijn? De bekende ondersteuner waar de advocaten én andere collega's volledig op kunnen terugvallen?

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Je beheert de agenda's van de advocaten, ontvangt bezoekers en beheert de kantoorvoorraden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van deadlines, zorg je dat dossiers up-to-date blijven en zorg je voor correcte afhandeling van contact met klanten. Ook behoren taken als administratie, postbeheer, kopieer- en scanwerkzaamheden ook tot je takenpakket. Tot slot ondersteun je waar nodig HR en Finance.

Profiel kandidaat

Je werkt accuraat, stelt je flexibel op en ziet werk liggen. Je hebt een hands-on mentaliteit en stelt je open en dienstverlenend op. Je bent goed in plannen en organiseren en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je proactief en collegiaal.

Aanbieding

  • Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng;
  • Een positieve werksfeer;
  • Een functie voor 32 uur per week;
  • Een uitstekend salaris, maximaal € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële relevante opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Woonachtig in Amsterdam of direct omgeving;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende kennis van het MS Officepakket;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Organisatie

Een dynamisch, internationaal en toonaangevend advocatenkantoor in het hartje van Amsterdam. Het team is hecht, hebben onderling aandacht voor elkaar en plannen met regelmaat leuke uitjes.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren