Menu
Opleidingsadvies

Juridisch Office Assistant (24 - 32 uur)

Vacaturecode: 5112

Plaats: Wageningen

Lijkt het je interessant om te werken voor een groeiende organisatie die diensten verleent op het gebied van octrooien? Lees dan snel verder.

Functie

Je ondersteunt de octrooigemachtigden en je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het administratieve proces van octrooiprocedures op (inter)nationaal niveau. Je bewaakt alle formaliteiten vanaf het moment van indiening en je draagt zorg voor de termijnbewaking in het octrooimanagementsysteem. Verder beheer je de octrooiportfolio’s. Daarbij kun je denken aan de betaling van instandhoudingstaksen, het coördineren en laten registreren van bijvoorbeeld overdrachten, naam- en adreswijzigingen en pandrechten in octrooiregisters. Daarnaast correspondeer je met officiële instanties, buitenlandse agenten en cliënten. Ook houd je wijzigingen op het gebied van octrooiregelgeving bij. Tevens verricht je werkzaamheden op het vlak van office-assistent en directiesecretaresse.

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar iemand die het interessant vindt om op kwalitatief hoog niveau procedureel werk te verzorgen. Je bent klantgericht en stressbestendig, kunt accuraat en gestructureerd werken en wilt steeds bijleren. Je pakt graag nieuwe uitdagingen op, kunt open communiceren en goed samenwerken. Kwaliteit en verbetering van kwaliteit zijn voor jou belangrijk.

Aanbieding

  • Een (parttime) functie van ten minste 24 uur per week in een professionele, open en internationale werkomgeving;
  • Je helpt mee aan de vorming van deze groeiende onderneming;
  • Je krijgt een in-house training en je zult vakgerichte opleidingen volgen;
  • Uiteraard krijg je bijpassende arbeidsvoorwaarden en salariëring.

Vereisten

  • Je hebt havo of vwo afgerond en werkt op hbo- of wo-niveau;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
  • Je hebt enkele jaren ervaring in bijvoorbeeld de juridische of notariële sector;
  • Je kunt uitstekend overweg met MS Office. 

Organisatie

Deze organisatie verleent wereldwijd diensten op het gebied van octrooien.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren