Menu
Opleidingsadvies

Officemanager Life Science (32-40 uur)

Vacaturecode: 5105

Plaats: Amsterdam

Ben jij op zoek naar een leuke functie, maar hecht jij misschien nog meer waarde aan werkplezier en een organisatie die dat hoog in het vaandel heeft staan? En ben jij op zoek naar een functie als Officemanager waarbij jij de vrijheid krijgt om je functie vorm te geven en waarbij jij een (grote) bijdrage komt te leveren aan het naar een hoger niveau tillen van de organisatie? Als jij op alle vragen 'ja' hebt kunnen antwoorden, zijn jullie wellicht een goede match!

Functie

Binnen deze organisatie wordt de rol van Officemanager gezien als de 'pilaar van de organisatie'. Als Officemanager heb je dan ook een brede en verantwoordelijke rol die niet gekaderd is. En juist dat laatste spreekt je aan, want jij trekt graag werkzaamheden naar je toe en bent graag werkzaam binnen diverse disciplines. Werkzaamheden waar jij aan kan denken zijn de inkoop van kantoorartikelen, mailbeheer, het organiseren en plannen van events voor het team, het fungeren als aanspreekpunt voor IT ondersteuning, het optimaliseren van diverse processen, telefoonbeheer en ben je contactpersoon voor de suppliers. Daarnaast ben jij sparringpartner voor het management en initieer jij projecten die vallen binnen het officemanagement. En wat ook erg leuk is? Door de groei van de organisatie, staat er een verhuizing op de planning die jij o.a. gaat coördineren!

Profiel kandidaat

Jij bent een officemanager in hart en nieren en in dit geval betekent dat dat jij graag betrokken bent bij alles wat er binnen een organisatie speelt. Jij draait je handen niet om voor verantwoordelijkheid en pakt graag diverse projecten op. Je bent dan ook initiatiefrijk, proactief en zelfredzaam. Daarnaast ben jij een mensenverbinder en heb jij graag contact met je collega's, klanten en leveranciers. Maar niet onbelangrijk: je bent een behulpzame en spontane collega die humor en werkplezier erg belangrijk vindt.

Aanbieding

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie voor 32 tot 40 uur in de week binnen een dynamische en gezellige organisatie;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3.300-, bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Sportschool lidmaatschap;
 • Flexibele werkuren en de mogelijkheid om op afstand te werken;
 • Centrale, en zeer gezellige, locatie in Amsterdam;
 • Je wordt onderdeel van een harmonieus team die graag alle successen (groot of klein) viert.

Vereisten

 • Allereerst: een enorme dosis gezelligheid;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • 2-3 jaar relevante werkervaring;
 • Woonachtig in Amsterdam of de nabije omgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zodat je met al je collega's kan communiceren);
 • Goede kennis van het MS Officepakket.

Organisatie

De organisatie betreft een recruitmentbureau dat zich beweegt in een zeer actuele en interessante branche, namelijk die van Life Science (biotech en medisch technisch). De organisatie bestaat inmiddels al jaren en bewijzen jaar op jaar zeer succesvol te zijn. Zij hebben het afgelopen jaar een exponentiële groei doorgemaakt en hebben als ambitie om een substantieel deel van de Europese markt te veroveren. Het (jonge) team bestaat 30 enthousiaste en gemotiveerde collega's. Maar daar blijft het niet bij.. want waar de organisatie groeit, groeit ook het team. Doordat de organisatie internationaal georiënteerd is, is er sprake van veel verschillende nationaliteiten onder de collega's. Intern is er sprake van een informele werksfeer en staat werkplezier hoog in het vaandel! Vanwege het vertrek van de huidige Officemanager is het team op zoek naar een nieuwe collega. De organisatie is gevestigd in het hart van het oh zo bruisende Amsterdam. Niet alleen is deze vestiging goed bereikbaar met het OV en de fiets (indien je in Amsterdam woont), maar is de locatie van de organisatie ook ideaal voor de vele, gezellige bedrijfsuitjes, borrels en lunches.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren