Menu
Opleidingsadvies

Team Assistant Advocatenkantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 5096

Plaats: Amsterdam

Ben jij een organisatorisch en gestructureerd talent? En werk je graag bij een informeel  advocatenkantoor? Lees dan snel verder!

Functie

Als team assistant ben je samen met jou collega's en belangrijke schakel binnen de afdeling. Je hoort echt bij het team. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor agendabeheer, dossierbeheer, overzicht bewaken in de te hanteren procedures, zelfstandig opstellen van stukken, telefonisch contact met cliënten en externe instanties en het verzorgen van correspondentie. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng, zodat je, afhankelijk van je interesses en vaardigheden, ook je eigen stempel op de functie zult kunnen drukken. Een functie met veel afwisseling en uitdaging!

Profiel kandidaat

Je bent proactief, accuraat, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een teamplayer en kun je schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ook kun je goed overzicht houden, prioriteiten stellen en structuur aanbrengen. Je staat stevig in je schoenen en kan omgaan met een hoge werkdruk.

Aanbieding

  • Afwisselende functie binnen een interessant bedrijf met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen o.a. door middel van opleidingen/cursussen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. een fietsplan, collectieve verzekering, yoga, goede koffie, korting op een sportschool, 26 vakantiedagen etc. );
  • Een gezonde work-life balance;
  • Je ontvangt een prima salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring met een maximum van € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;

Vereisten

  • Hbo werk en denkniveau (voorkeur een afgeronde Schoevers opleiding);
  • 0-7 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en de Engelse taal goed;
  • Je bent een kei in het Microsoft Office pakket, daarnaast maak je je nieuwe computersystemen snel eigen.


Organisatie

De organisatie is een toonaangevende zakelijke dienstverlener met meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: Schoevers, team assistant, secretaresse, managementassistent, team secretaresse, office assistant, officemanager, assistant, Amsterdam. 

Solliciteren