Menu
Opleidingsadvies

Management Assistent Bankensector (32 uur)

Vacaturecode: 5098

Plaats: Amsterdam

Vind je het leuk om samen met je directe collega's te zorgen dat 35 teamleden van communicatie, beleid, legal en public affairs hun werk goed kunnen doen?

Functie

Als Management Assistent heb je een zelfstandige rol. In het team is veel ruimte voor eigen initiatief, wordt er gekeken naar mogelijkheden om te vernieuwen en kijkt men nieuwsgierig naar de toekomst. Het secretariaat bestaat uit 6 collega's en wordt aangestuurd door een coördinator. Jouw takenpakket bestaat uit het beheren van complexe agenda's en het plannen van vergaderingen, afspraken en calls. Hierbij reserveer je ruimtes, lunches, diners en borrels. Je bereidt (externe) vergaderingen en (hybride) evenementen voor, verzamelt en documenteert benodigde vergaderstukken en publiceert deze. Je neemt ook de telefoon aan en verwerkt diverse soorten administratieve gegevens in het CRM-systeem. Kortom, een veelzijdige rol met veel afwisseling.

Profiel kandidaat

Je bent een zelfstandige, oprechte, loyale en sociale managementondersteuner. Je gaat accuraat en proactief te werk en je komt goed tot je recht binnen een informele werkomgeving. Nieuwe werkzaamheden trek je snel naar je toe en je bent een collegiaal en initiatiefrijk persoon.

Aanbieding

  • Een organisatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat, onder meer door doorlopende opleiding, coaching en uitdagend werk;
  • Een open, mensgerichte werkcultuur;
  • De werktijden zijn flexibel en deels thuiswerken is mogelijk;
  • Je krijgt 26 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband van 36 uur (extra dagen kopen is mogelijk);
  • Een ov-kaart, een zakelijke laptop en een zakelijke mobiel;
  • Bijdrage aan een goed premievrij pensioen;
  • Salaris van maximaal 3.800,- euro bruto o.b.v. 40 uur.

Vereisten

  • Je bent 32 uur beschikbaar;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en het MS Officepakket;
  • Relevante werkervaring als managementassistent in een team. 

Organisatie

Bij deze organisatie werken ongeveer 55 medewerkers die zich elke dag samen met haar leden, het bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties proactief inzetten voor een dienstbare, stabiele en competitieve sector. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal; men biedt uitdagend werk met veel verantwoordelijkheid, doorlopende opleidingen en coaching. Hierbij staan diversiteit, samenwerking en verbinding centraal.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Hartwig van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: managementassistent, management assistent, secretaresse, teamsecretaresse. 

Informatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw CV (inclusief foto) en daarbij eventueel een korte motivatie via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Solliciteren