Menu
Opleidingsadvies

Office Assistent (40 uur)

Vacaturecode: 5091

Plaats: Amsterdam

Bij deze sportieve organisatie hoeft sporten niet jouw dagelijkse bezigheid te zijn, maar je in kunnen leven in mensen die sporten leuk vinden is wel belangrijk. Je bent discreet en je hebt gevoel voor verhoudingen. 

Functie

Als Office Assistent ben je het eerste aanspreekpunt voor de gast en daarmee het visitekaartje van de organisatie. Een open en representatieve houding is daarom belangrijk. Je ontvangt (internationale) klanten/relaties en zorgt ervoor dat zij zich “thuis voelen”. Daarnaast bestaat jouw takenpakket voornamelijk uit: afhandelen van in- en uitgaande post en e-mails, het afhandelen van binnenkomende telefoontjes, het boeken van vluchten en hotels, ad-hoc werkzaamheden voor collega’s, archiveer werkzaamheden en zorg je voor een goede huishouding op kantoor. Ook ondersteun je de Officemanager met administratieve zaken, zoals het afhandelen van declaraties en andere ondersteunende (financieel) administratieve taken. Gezien er binnen de organisatie met vertrouwelijk informatie wordt omgegaan, is discretie vereist!

Profiel kandidaat

Je bent een extravert en organisatorisch sterk persoon en je weet op de juiste momenten afstand te bewaren. Je bent pienter, initiatiefrijk en energiek. Daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van het 'topsportwereldje'. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, servicegericht en je bent flexibel. Ook toon je initiatief en sta je stevig in je schoenen.

Aanbieding

  • Een veelzijdige en gewaardeerde organisatorische functie;
  • Parkeergelegenheid;
  • Je salaris is, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, maximaal € 2.900,-. op basis van 40 uur;

.

Vereisten

  • Fulltime beschikbaar, minder is niet bespreekbaar;
  • Mbo/hbo werk- en denkniveau, een afgeronde Schoevers opleiding; 
  • Tenminste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede kennis van het Microsoft Office pakket;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Er kunnen geen vakanties opgenomen worden in januari, juli en augustus.

Organisatie

Deze organisatie is een bekend bureau dat zich met name specialiseert in het begeleiden van professionele sporters. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer, maar naar buiten toe is een professionele houding een vereiste.

Sollicitatie

Wil je werken binnen een organisatie met naam en ben jij die organisator en regelaar die Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tamara Hofman van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, Schoevers, telefoniste, receptioniste, office assistant.

Solliciteren