Menu
Opleidingsadvies

Finance Allrounder (24-32 uur)

Vacaturecode: 5088

Plaats: Utrecht (centrum)

Ben jij een echte Administratieve Allrounder? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke en bevlogen collega want als Finance Allrounder speel je een belangrijke rol in het team, waarbij je essentiële administratieve ondersteuning biedt en onze dagelijkse financiële processen verzorgt.

Functie

Op een normale dag verwerk je bonnen, facturen, betalingen, onkostendeclaraties en creditcardtransacties en zorg je ervoor dat alles op de juiste kostenplaats wordt geregistreerd. Je werkt nauw samen met de Accountant en Finance Consultant om iedere maand de boeken af ​​te sluiten en een managementrapportage op te stellen. Ook verzorg je de administratie omtrent subsidies en verzekeringen.

Profiel kandidaat

Je bent een energieke, extraverte en gastvrije managementondersteuner met een praktische en gedreven werkhouding. Daarbij ben je flexibel, servicegericht en je hebt een goed gevoel voor verhoudingen.

Aanbieding

  • Een afwisselende functie binnen een sociaal en gedreven team;
  • Een uitstekend salaris, maximaal € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis;
  • Een MacBook van de zaak;
  • Inspirerende team events;
  • Dagelijks een gezonde en luxe lunch.

Vereisten

  • Je bent bij voorkeur 24-32 uur per week beschikbaar;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend;
  • Ervaring met financiële administratie;
  • Een afgeronde relevante opleiding, bij voorkeur een Schoevers opleiding.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een moderne en jonge organisatie met een informele en sociale werksfeer. De organisatie werkt voor grote multinationals wereldwijd en is gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Utrecht. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deze vacature mag gedeeld worden.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lone Cramer van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: finance, administratie, administratieve ondersteuning, Schoevers. 

Solliciteren