Menu
Opleidingsadvies

Management Assistent Ministerie (32-36 uur)

Vacaturecode: 5083

Plaats: Den Haag

Je bent ambitieus en gedreven. Je kent de kneepjes van het vak en je werkt graag op niveau. Binnen het ministerie is het erg dynamisch en hectisch. Als jouw organisatorische kwaliteiten én inhoudelijke betrokkenheid ergens tot hun recht komen, is het wel in deze functie.

Functie

Als managementassistent vervul je een zeer divers takenpakket ter ondersteuning van een programmamanager en de teamleden. Je gaat proactief en slagvaardig te werk. Het agendabeheer is complex en je draagt zorg voor een correcte planning en uitstekende voorbereiding van de afspraken. Je organiseert meetings en houdt acties bij, verstuurt stukken en maakt verslagen en actielijsten. Je beantwoordt binnenkomende vragen, meldt bezoekers aan en houdt samen met de Programmasecretaris het archief bij. Je vraagt faciliteiten voor nieuwe medewerkers aan en pakt diverse uitzoekklussen op.

Profiel kandidaat

Je bent een gedreven, proactieve en flexibele managementondersteuner met een leergierige en gezond nieuwsgierige werkhouding. Daarbij ben je integer, accuraat, communicatief vaardig en professioneel. Ook ben je servicegericht, sociaal en stressbestendig.

Aanbieding

  • Een uitdagende en dynamische rol binnen een interessante werkomgeving;
  • Detachering voor ca. 6 maanden met uitzicht op verlenging;
  • Een veelzijdig en inspirerend takenpakket;
  • Een uitstekend salaris, maximaal € 3.500,- o.b.v. een 36-urige werkweek. 

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Ruime relevante werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je kunt goed omgaan met het MS Office pakket. 

Organisatie

Een politieke, dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie ook zo leuk! De organisatie is volop in beweging en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Sollicitatie

Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatie met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Schoevers Professionals via telefoonnummer: 035-7506145. 

Solliciteren