Menu
Opleidingsadvies

Personal Assistant Internationaal (32-40 uur)

Vacaturecode: 5079

Plaats: Regio Amersfoort

Versta jij onder de functie van Personal Assistant niet alleen het fungeren als management ondersteuner, maar ook het zijn van een sparringpartner op niveau? En beschik jij over een accurate werkhouding, analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden? Mooi, want dan hebben wij wellicht dé vacature voor jou.

Functie

Hoe fijn is het om dagelijks het gevoel te hebben dat je onmisbaar bent en dat je het verschil kan maken voor je collega's en voor de bedrijfsresultaten? Als Personal Assistant binnen deze organisatie ben je de spil van de organisatie en niet geheel onbelangrijk: ondersteun je de General Manager in zijn dagelijkse werkzaamheden. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn: agendabeheer, e-mailbeheer, correspondentie opstellen, boeken van reizen en hotels, het organiseren van events en meetings, notulen opstellen, presentaties opmaken en afspraken voorbereiden. Daarnaast ondersteun je bij (internationale) projecten, woon je meetings bij, maak je rapportages en analyses, beheer je de voorraad en onderhoud je veelvuldig contact met klanten, relaties, leveranciers en medewerkers. Kortom: een brede functie waarbij je komt te acteren op hoog niveau!

Profiel kandidaat

Als Personal Assistant heb je (minstens) de afgelopen 5 jaar gewerkt in een soortgelijke rol. Jouw visie van een plezierige werksfeer is een sfeer binnen een organisatie waarbij hard werken hand in hand gaat met veel werkplezier. Je beschikt over het vermogen om vijf stappen vooruit te denken, durft initiatief te nemen en communiceert duidelijk. Er schuilt een gezonde dosis gedrevenheid en passie in jou en dit komt terug in jouw werkhouding. Belangrijk binnen deze rol is dat je creatief bent in je manier van denken en communiceren. Je hebt de intentie om van ieder project een succes te maken en bijt je daar ook graag in vast.

Aanbieding

  • Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden;
  • Veel ruimte om mee en vooruit te denken;
  • Een prettige en gedreven werksfeer;
  • Een uitstekend salaris, maximaal € 3.800,- op fulltime basis.

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal;
  • Kennis van de Duitse taal is een pre; 
  • Uitstekende kennis van het MS Officepakket.

Organisatie

De organisatie is de maker van een product waar vrijwel iedereen gelukkig van wordt en waar vrijwel iedereen wel mee bekend is doordat je het gezien hebt, gekregen hebt, of in ons geval: je het (lekker) jezelf gekocht hebt. De organisatie is opgericht in de begin jaren 1900 en is van familiebedrijf uitgegroeid tot een grote internationale organisatie met diverse vestigingen in zowel Nederland als het buitenland. De sfeer binnen de organisatie is familiair, open en laagdrempelig. Er wordt goed samengewerkt en er is veel aandacht voor de medewerkers.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Schwab van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: directiesecretaresse, Personal Assistant, managementassistent, officemanager.

Solliciteren