Menu
Opleidingsadvies

Personal Assistant (32-40 uur)

Vacaturecode: 4886

Plaats: Utrecht

Je houdt ervan om te werken in een schoolse omgeving en je vindt het leuk dat er altijd bedrijvigheid is. Er gebeurt van alles om je heen en geen dag is hetzelfde. Je bent er een ster in om een aantal ballen tegelijk in de lucht te houden. Een breed takenpakket schrikt je dan ook niet af! Altijd al willen werken in een mooi modern pand die super gaaf is ingericht en van alle gemakken is voorzien? Lees dan snel verder.

Functie

Als personal assisant werk je voor een directielid. Geen dag is hetzelfde. Je hebt een breed takenpakket. Je kunt hierbij denken aan agenda- en mailbeheer, afhandelen van binnenkomende post, beheren van de telefoon, officemanagement activiteiten in de breedste zin van het woord, medewerkers avonden organiseren, vergaderingen notuleren, notulen uitwerken, en het bijhouden van social media activiteiten. Kortom, een heel veelzijdige functie.

Profiel kandidaat

Je hebt een flexibele en gemotiveerde werkhouding. Collegialiteit staat bij jou hoog in het vaandel. De ideale kandidaat is accuraat, kan snel schakelen en is resultaatgericht. Uiteraard ben je zeer dienstverlenend en denk je mee vanuit het perspectief van het bedrijf.

Aanbieding

  • Een veelzijdige en zelfstandige functie voor 32-40 uur per week binnen een dynamische organisatie;
  • Een salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.800,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde relevante opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede kennis van het MS Officepakket.

Organisatie

Een bekende opleider in de omgeving van Utrecht.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren