Menu
Opleidingsadvies

Officemanager internationaal (32 uur)

Vacaturecode: 5076

Plaats: Bladel

Vind jij het leuk om in een klein en hecht team te werken met veel internationale contacten?

Functie

In de rol van Officemanager ben je samen met een collega verantwoordelijk voor alle officetaken. Je vervangt de huidige Officemanager tijdens haar zwangerschapsverlof en gaat bij haar terugkomst met haar samenwerken. De werkzaamheden bestaan o.a. uit offertes maken, invoeren van klantgegevens, archiveren en het boeken van reizen en hotels. Je neemt alle inkomende telefoon aan en verzendt bovendien orders. Planning en alle werkzaamheden rondom het internationale transport behoren ook tot je takenpakket en je hebt veel klantcontact. 

Profiel kandidaat

Je bent proactief en verbeteringsgericht. Je vindt het leuk om samen te werken en bent communicatief vaardig. Jouw organisatietalent kun je hier goed toepassen en je neemt graag initiatief om zaken uit te zoeken.

Aanbieding

  • Een prima salaris van maximaal 2.500,- euro bruto o.b.v. 40 uur;
  • Jaarcontract direct in dienst van de opdrachtgever met uitzicht op vast;
  • Een rol met veel verantwoordelijkheden waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld. 

Vereisten

  • Afgeronde secretariële mbo+ opleiding (bij voorkeur Schoevers);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré; 
  • 32 uur beschikbaar (woensdag zal een werkdag zijn).

Organisatie

Deze technische organisatie telt zo'n 10 medewerkers en produceert in een eigen fabriek in Nederland. Het eindproduct gaat op transport naar klanten over de hele wereld. 

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lone Cramer van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren