Management Assistent Internationaal (32-40 uur)

Vacaturecode: 5074

Plaats: Den Haag

Ben jij een proactieve en doelgerichte Management Assistent en vind je het leuk om te werken bij een internationale organisatie in het centrum van Den Haag?

Functie

Als Management Assistent bied je professionele ondersteuning aan je interne- en externe opdrachtgevers. Je verricht diverse administratieve en secretariële werkzaamheden zoals telefoonbehandeling, het voeren van correspondentie, agendabeheer, facturatie, notuleren, boeken van reizen, organiseren van bijeenkomsten/events en je beheert de social media. Oftewel: je bent verantwoordelijk voor een veelzijdig takenpakket en doordat je voor verschillende opdrachtgevers werkzaamheden uitvoert, is geen dag hetzelfde!

Profiel kandidaat

Je ben een enthousiaste en representatieve management assistent die graag initiatief neemt. Je ziet werk liggen en je bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast kun je snel schakelen tussen diverse werkzaamheden, je bent stressbestendig en je bent een echte “ontzorger”. Je vindt het leuk om er voor te zorgen dat alles perfect geregeld is achter de schermen.

Aanbieding

  • Uitdagende functie binnen een professionele internationale organisatie;
  • Een salaris tot maximaal € 2.800,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Gevarieerde werkzaamheden binnen een gezellig team;
  • Een werkomgeving waar men op een directe en respectvolle manier met elkaar omgaat.

Vereisten

  • Afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers opleiding);
  • Goede kennis van het MS-Officepakket;
  • Zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Organisatie

Een internationale organisatie in de zakelijke dienstverlening gevestigd in het centrum van Den Haag. Deze organisatie is gespecialiseerd in het beheren van brancheorganisaties in het midden- en kleinbedrijf. Het team bestaat uit 17 medewerkers die hard werken maar zeker ook lol hebben met elkaar.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Schwab van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: managementassistent, secretaresse, Schoevers, managementondersteuner, management assistent, Den Haag.

Solliciteren