Menu
Opleidingsadvies

Projectmanager/Officemanager (32-40 uur)

Vacaturecode: 5070

Plaats: Rotterdam Noord

Je bent er een ster in om een aantal ballen tegelijk in de lucht te houden. Een breed takenpakket schrikt je dan ook niet af! Je bent een ondersteuner in hart en nieren en je beheerst de kneepjes van het vak.

Functie

De organisatie is op zoek naar een projectmanager/officemanager die het leuk vindt om zich bezig te houden met de creatieve en commerciële kant van de organisatie. Binnen jouw rol ben jij hoofdverantwoordelijk voor het vertalen van de wens van de opdrachtgever naar het uiteindelijk live zetten van de campagne. Om dit te kunnen doen heb je contact met de opdrachtgever, schakel je met de creatieve afdeling en zorg jij er uiteindelijk voor dat de campagne live komt te staan. Kortom: de campagne valt of staat met jouw inbreng en implementatie.

Profiel kandidaat

Multitasken kan jij als geen ander; je denkt, telefoneert en schrijft op hetzelfde moment en zonder enkele moeite. Je hebt een warm karakter en hebt relatiebeheer in de vingers. Strakke deadlines schrikken jou niet af, sterker nog, je krijgt er energie van! En dat harde werken gaat bij jou gepaard met veel humor.

Aanbieding

  • Een uitdagende binnen een gezellig en creatief team;
  • Veel ruimte voor inbreng;
  • Maximum salaris van € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Vereisten

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om in contact te staan met klanten en collega's;
  • Jouw Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als in schrift;
  • Het MS Office pakket beheers jij goed en andere programma's maak jij je snel eigen.

Organisatie

De organisatie betreft een media-organisatie die zowel de grote als kleinere organisaties onder ons bedient. Zodra je over de drempel van deze organisatie stapt, kom je terecht in een jong en ambitieus organisatie. Het team bestaat uit een paar creatieve personen, projectmanagers, een financieel medewerker, salestijgers en directieleden. Van hiërarchie is geen sprake; ieders input is gewenst en wordt gestimuleerd. Er is veel ruimte voor humor op de werkvloer en je kan en mag volledig jezelf zijn. Hoe fijn klinkt dat?

Sollicitatie

Wees er snel bij als als je geïnteresseerd bent in deze functie. Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Schwab van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren