Menu
Opleidingsadvies

Office Assistant Mode (32-40 uur)

Vacaturecode: 5027

Plaats: Lexmond

Ben jij een representatieve en vlotte Office Assistant met gevoel voor mode en werk jij graag mee aan het verbeteren van interne processen en Customer Care? Wil je niet de hele dag achter je laptop zitten en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Klinkt goed? Lees dan snel verder!

Functie

Als Office Assistant ben je nauw betrokken bij het Customer Care team, bestaande uit 5 superleuke collega's. Je overlegt en werkt veel samen met de verzendafdeling en je gaat met collega’s in gesprek over de verbetering van interne processen. Tevens pak je facilitaire taken op en ben je verantwoordelijk voor social media beheer. Je bent echt het aanspreekpunt voor de organisatie en haar klanten. Diverse klantvragen komen dan ook bij jou terecht en jij krijgt er energie van om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Denk hierbij aan vragen over producten, voorraad en bestellingen. Daarnaast zorg jij voor de voorbereiding en verzending van de bestelde producten. Het is een leuke, afwisselende allround functie waar je mag meedenken over verbeteringen en veel verschillende verantwoordelijkheden zal hebben. 

Profiel kandidaat

Je bent een positieve, nuchtere en hands-on Office Assistant die graag zoveel mogelijk tegelijk doet en haar verantwoordelijkheid graag neemt. Onze ideale kandidaat is ook behulpzaam, communicatief vaardig en werkt zelfstandig, maar er is ook ruimte om een nieuwe collega te begeleiden. Daarnaast ben je oprecht servicegericht en kun je goed schakelen tussen alle verschillende werkzaamheden.

Aanbieding

  • Een afwisselende baan binnen een dynamische, internationale en fijne werkomgeving;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een marktconform salaris, tussen de € 2.600,- en € 3.200,- op fulltime basis.

Vereisten

  • Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving Lexmond;
  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • De Engelse en Nederlandse taal beheers je uitstekend;
  • Je kunt goed uit de voeten met het MS Officepakket.

Organisatie

Deze jonge organisatie is gevestigd in Lexmond en doet het hart van menig jonge moeder sneller kloppen. De sfeer is positief, er werken vooral jongen mensen, het is laagdrempelig en informeel. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Deze internationale organisatie is actief in de modebranche en gevestigd in een mooi pand en biedt een bijzonder fijne werkomgeving. Zo is de kantine voorzien van een flipperkast en tafelvoetbal, wordt er iedere maand een toffe borrel georganiseerd en zijn er regelmatig leuke teamactiviteiten. Lunchen doen je met z'n allen en er is vers fruit voor iedereen. Er werken zo'n 30 personen bij deze hippe en snel groeiende onderneming!

Sollicitatie

Als je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lone Cramer van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: assistent, office assistent, secretaresse, Engels, internationaal, klantenservice, customer care.

Solliciteren