Menu
Opleidingsadvies

Junior Officemanager (32-40 uur)

Vacaturecode: 4992

Plaats: Amsterdam

Wil je graag werken in een mooi grachtenpand midden in Amsterdam? Ben je gedreven, enthousiast en weet je van aanpakken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Lees snel verder. 

Functie

Ter ondersteuning van deze organisaties zijn we op zoek naar een enthousiaste Officemanager voor 4-5 dagen per week. Je werkzaamheden bestaan uit: plannen, agenderen en coördineren van afspraken en attenderen op nakoming hiervan, registreren, ordenen en beheren van binnenkomende post en bewerken, verwerken en opstellen van correspondentie. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor in- en externe relaties persoonlijk of via telefoon/e-mail, ontvang je gasten en verzorg je koffie, thee en lunches. Plannen en organiseren van vergaderingen inclusief het assisteren bij het samenstellen van vergaderstukken, plannen en organiseren van reizen, en uitvoeren van allerhande ondersteunende werkzaamheden behoren ook tot jouw takenpakket. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor facilitaire zaken (eigenaar/beheerder pand, onderhoudsbedrijven, BHV, klein onderhoud) en coördineer je huisstijlmateriaal: voorraad bijhouden, bestellen, visitekaartjes.

Profiel kandidaat

Je toont initiatief en hebt een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gastvrij, je hebt een goed gevoel voor sociale verhoudingen en je bent representatief. Woorden die goed bij jou passen zijn: enthousiast, aanpakker, spin in het web en sfeermaker!

Aanbieding

  • Informele omgeving met gedreven inhoudelijke collega’s;
  • Een baan bij professionele onafhankelijke organisaties met ambitie;
  • Zelfstandige rol;
  • Werkplek in het centrum van Amsterdam;
  • 32-40 uur per week (mogelijkheid van 4 x 9 uur (ma-do));
  • Marktconform salaris, max € 2500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Vereisten

  • Tenminste Hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een secretariële opleiding, pre is Schoevers;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Zelfstandige en flexibele werkhouding;
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Organisatie

Je bent werkzaam voor een tweetal organisaties die kunst en wetenschap stimuleert. De organisaties tezamen tellen ongeveer 20 werknemers en zijn gevestigd in een grachtenpand in hartje Amsterdam. Je zit centraal in het pand op de begane grond.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tamara Hofman van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren