Menu
Opleidingsadvies

Team Assistant Advocatenkantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 4949

Plaats: Rotterdam

Ben jij een echt organisatietalent en werk je graag bij een moderne en informele organisatie? Lees dan snel verder!

Functie

Als Team Assistant ondersteun je een kandidaat-notaris/paralegal in zijn dagelijkse praktijk en ontzorg je zo optimaal mogelijk op elk gebied. Denk hierbij aan het zelfstandig opstellen van stukken, agendabeheer, uitwerken en verzorgen van correspondentie, verzorgen van legalisaties, bewaken van het overzicht in de te hanteren procedures binnen een dossier, telefonisch contact met cliënten en externe instanties, aanmaken, bijhouden en archiveren van dossiers en het voorbereiden van vergaderingen. Oftewel het is een veelzijdige functie met een breed takenpakket. Geen enkele dag is hetzelfde!

Profiel kandidaat

Je bent proactief, accuraat, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een teamplayer en kun je schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ook kun je goed het overzicht houden, prioriteiten stellen en structuur aanbrengen.

Aanbieding

  • Afwisselende functie binnen een interessant bedrijf met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen o.a. door middel van opleidingen/cursussen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. een fietsplan, collectieve verzekering, yoga, goede koffie, korting op een sportschool, 26 vakantiedagen etc.);
  • Een gezonde work-life balance;
  • Je ontvangt een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring met een maximum van €3.000.- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

Vereisten

  • Hbo werk en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en de Engelse taal beheer je goed;
  • Je bent een kei in het Microsoft Office pakket, daarnaast maak je je nieuwe computersystemen snel eigen.

Organisatie

De organisatie is een toonaangevend advocatenkantoor met meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Men zet zich in voor de kwaliteit, efficiency en professionaliteit van de afdeling en wordt gekenmerkt door een informele sfeer en gedrevenheid.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Hartwig van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45. Trefwoorden: Schoevers, secretaresse, managementassistent, team secretaresse, office assistant, officemanager, team assistant, Rotterdam.

Solliciteren