Menu

Energieke en communicatief vaardige junior secretaresse (36 uur)

Vacaturecode: 4778

Plaats: Leiden

Ben jij een accurate junior secretaresse en kom je goed tot je recht in een professionele maar informele omgeving? Lees dan snel verder.

Functie

Je bent het visitekaartje van de organisatie. Je organiseert grote bijeenkomsten, ontvangt bezoekers en ondersteunt de afdelingen waar nodig. Je beheert het crm-systeem en bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Daarnaast ondersteun je de organisatie op gebied van communicatie, inkoop en contractmanagement. Je denkt mee in verbeterprocessen en kunt veel nieuwe werkzaamheden naar je toetrekken.

Profiel kandidaat

Je bent proactief, zelfstandig en werkt secuur. Je bent van nature een organisatietalent en kunt goed omgaan met stressvolle situaties. Je hebt gevoel voor humor, stelt je dienstverlenend op en bent assertief. Je staat stevig in je schoenen en kunt goed prioriteiten stellen.

Aanbieding

  • Afwisselende baan binnen een interessante werkomgeving;
  • Leuke functie voor 36 uur per week;
  • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Vereisten

  • Afgeronde mbo opleiding, secretariële opleiding is een pre;
  • 0-4 jaar relevante werk- of stage-ervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring met Exact is een pre;
  • Uitstekende beheersing van het MS Office pakket.

Organisatie

De organisatie is een kleine organisatie met gedreven mensen. De sfeer is open en informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Daarnaast gaat hard werken gepaard met veel humor. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Solliciteren