Menu

Secretaresse binnen informeel en energiek team (32-40 uur)

Vacaturecode: 4754

Plaats: Apeldoorn

De organisatie is nergens zonder jou. Dankzij jouw proactieve en zorgzame karakter kunnen jouw collega's hun werk optimaal uitvoeren. En dat laatste is iedere dag jouw missie. Heb ik jou al nieuwsgierig gemaakt? Lees dan vooral verder..
 

Functie

Hoe fijn is het om dagelijks het gevoel te hebben dat je onmisbaar bent en dat je het verschil kan maken voor je collega's en voor de bedrijfsresultaten? Als secretaresse binnen deze organisatie ben jij de steun en toeverlaat voor de partners en managers. En dat doe je in een team dat bestaat uit nog een secretaresse en een officemanager. Je verleent in jouw rol ondersteuning in de breedste zin van het woord. En dan vraag je je vast af wat dat concreet inhoudt? 

Dat kan ik verder uitleggen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit agendabeheer, het verwerken van facturen en declaraties, het redigeren van teksten, het opmaken van presentaties en het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Ook wordt er van je gevraagd om gegevens in te voeren in het systeem, actief mee te denken over processen en zo nu en dan je collega's achter de broek aan te zitten voor het aanleveren of indienen van gegevens. Verder pak je facilitaire werkzaamheden op en zorg je er met je collega's voor dat alle zaken op rolletjes verlopen. Kortom: genoeg te doen en geen dag is hetzelfde.

Profiel kandidaat

Van nature ben jij een planner en heb jij een talent voor prioriteiten stellen. Je functioneert in een team erg goed, maar weet je ook te redden zodra je alleen bent. Onder tijdsdruk werken is voor jou geen probleem en de kwaliteit van je werk lijdt daar niet onder. Je hebt een warm karakter en bent een verbinder in de organisatie.

Aanbieding

 • Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie en een informeel team;
 • Parkeerplek bij de organisatie of in de directe omgeving; 
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur dienstverband;
 • Maximum salaris van € 2.600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
 • En ook heel fijn; de mogelijkheid tot het volgen van trainingen.
 • Vereisten

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent proactief en werkt secuur;
 • Je bent minimaal 2 jaar werkzaam binnen een management ondersteunende functie;
 • Jouw Nederlandse en Engelse taalvaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als in schrift;
 • Het MS Office pakket beheers jij goed en andere programma's maak jij je snel eigen.
 • Organisatie

  De organisatie verleent een zakelijke dienstverlening aan particulieren en is geen onbekende binnen de branche. Door heel Nederland zijn er diverse locaties, waarbij jij komt te werken bij de vestiging in Apeldoorn. Een fijne bijkomstigheid: zowel met het openbaar vervoer als met de auto kom je gemakkelijk op het werk. Het kantoor kent een open cultuur en bestaat voor een groot deel uit jonge mensen. Vastroesten binnen je functie is niet nodig. Jezelf ontwikkelen wordt gestimuleerd en je krijgt veel ruimte voor trainingen en e-learning. 


  Sollicitatie

  Wees er snel bij als als je geïnteresseerd bent in deze functie. Je kan namelijk reageren op deze vacature tot en met vrijdag 21 februari en daarna wordt de vacature gesloten. Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

  Informatie

  Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Sharon Schwab via telefoonnummer: 035-7506145. 

  Solliciteren