Menu

Tijdelijke secretaresse binnen een dynamische zorgorganisatie (24 uur)

Vacaturecode: 4770

Plaats: Utrecht

Ben jij per direct beschikbaar, ben je breed inzetbaar, administratief sterk en kan jij snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Functie

Binnen je functie als secretaresse ligt de focus op het ondersteunen van je collega's in de breedste zin van het woord en pak je interne werkzaamheden op. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn het organiseren van bijeenkomsten, het voorbereiden en printen van documenten, het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van de telefoon en e-mail, beheer je de voorraad en daarnaast ook de agenda van de directeur en coördinatoren. Tevens ondersteun je de officemanager in de facilitaire werkzaamheden. 

Profiel kandidaat

Je kunt goed prioriteiten stellen en schakelen tussen diverse werkzaamheden. Je bent communicatief vaardig, hebt een warme persoonlijkheid en kan op een tactvolle wijze omgaan met mensen. Daarnaast kan je structuur aanbrengen in je werk en beschik je over een gezonde dosis humor.

Aanbieding

 • Een fijne werkplek binnen een dynamische omgeving; 
 • Een marktconform salaris gebaseerd op werkervaring en opleiding met een maximum salaris van € 2.900,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.
 • Vereisten

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar voor een periode van ongeveer 3 maanden;
 • Ervaring binnen een secretariële functie;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Het MS Office pakket beheers jij goed en andere programma's maak jij je snel eigen.
 • Organisatie

  De organisatie is actief binnen de zorgsector en richt zich op een groot aantal wijken in de stad Utrecht. De plek waar je komt te werken is zeer inspirerend en je werkt dagelijks samen met het team aan een mooi doel. De sfeer is informeel en je krijgt de ruimte om werkzaamheden naar je toe te trekken. 

  Sollicitatie

  Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

  Informatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

  Trefwoorden: ondersteuner, secretaresse, management assistant officemanager, fulltime.

  Solliciteren