Menu

Enthousiaste en zelfstandig werkende medewerker projectadministratie voor een groeiende internationale IT organisatie (24 uur)

Vacaturecode: 4752

Plaats: Utrecht

Ben jij een gedreven, proactieve en administratief sterke medewerker projectadministratie en werk je graag bij een internationale organisatie?

Functie

Als medewerker projectadministratie ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket. Je houdt je bezig met de projectadministratie. Hierbij kun je denken aan het bijhouden van het systeem, het invoeren van nieuwe klanten, het verzorgen van de uren-administratie, het verwerken en controleren van facturen en overige invoerwerkzaamheden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het controleren van diverse formulieren.

Profiel kandidaat

De ideale kandidaat voor deze vacature is zeer dienstverlenend ingesteld, zelfstandig, proactief, initiatiefrijk en secuur. Je ziet werk liggen, je denkt vooruit en je bent oplossingsgericht. Je hebt gevoel voor verhoudingen, je bent discreet en je kan uitstekend plannen. Verder is het van belang dat je sociaal bent en altijd een stapje extra zet.

Aanbieding

  • Een detacheringscontract voor 7 maanden, met daarna de mogelijkheid om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever;
  • Een marktconform salaris van maximaal € 2.800,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Een leuke werkplek in het centrum van Utrecht met gezellige collega's.

Vereisten

  • Je bent (bij voorkeur) in het bezit van een Schoevers diploma op mbo+ of hbo niveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen een internationale organisatie;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een goede kennis van het MS office pakket (in het bijzonder Excel);
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar (in ieder geval op maandag);
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht (parkeren niet mogelijk).

Organisatie

Een groeiende IT organisatie met kantoren in 16 verschillende landen. De sfeer op kantoor is informeel en er worden regelmatig gezellige borrels georganiseerd. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: secretaresse, management assistent, officemanager, administratief medewerker

Solliciteren