Enthousiaste juridisch secretaresse gezocht (32-40 uur)

Vacaturecode: 4750

Plaats: Amsterdam

Ben je op zoek naar een baan met meer voldoening? Heb jij organisatietalent? Kan jij goed met mensen omgaan? Weet jij rust en overzicht te bewaren op hectische momenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

In deze functie geef jij samen met twee andere secretaresses ondersteuning aan advocaten van verschillende afdelingen. Met jouw sprankelende persoonlijkheid ben je samen met 2 andere secretaresses het stralend middelpunt binnen dit advocatenkantoor. Je zet graag een stapje extra en weet orde te scheppen in een hectische werkdag. Je past juridische documenten aan en werkt ze uit volgens de huisstijl, je beantwoordt de telefoon en behandelt inkomende post en e-mails. Daarnaast horen agendabeheer, ondersteuning bij het boeken van reizen en administratie/archivering tot jouw takenpakket. Een afwisselend takenpakket binnen een dynamische omgeving.

Profiel kandidaat

Je hebt een professionele en representatieve houding, je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je hebt een zeer flexibele instelling. Daarnaast ben je bereid om een extra stap te zetten, ben je proactief, leergierig, gemotiveerd, accuraat en oplossingsgericht én bewaar je rust en overzicht onder tijdsdruk. Je bent in staat om met zeer vertrouwelijke informatie om te kunnen gaan.

Aanbieding

 • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een uitgebreid aanbod aan interne trainingen en cursussen; 
 • Een professionele, prettige werksfeer in een klein kantoor met aandacht voor 'community investment', sociale en sportieve activiteiten;
 • Een mogelijkheid tot doorgroeien.

Vereisten

 • Uitstekende kennis in woord en geschrift van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Secretariële opleiding en hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring binnen een internationale organisatie en/of advocatenkantoor is een pre;
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Microsoft Office-pakket (Outlook, Word, Powerpont en Excel);
 • Oog voor details, organisatorisch sterk ontwikkeld;
 • Je beschikt over een uitstekende typevaardigheid;
 • Het betreft een fulltime positie (40 uur p/w). 4 dagen is bespreekbaar, waarbij vrijdag een vaste werkdag is.

Organisatie

De organisatie is een advocaten- en notariskantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke juridische kwesties en complexe en grensoverschrijdende transacties, projecten en procedures.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: secretaresse, managementassistent, directiesecretaresse, assistent.

Solliciteren