Startende secretaresse bij toonaangevend en informeel advocatenkantoor (32-40)

Vacaturecode: 4702

Plaats: Den Haag

Ben jij de nieuwe Donna van Suits en wil jij de rechterhand zijn van diverse advocaten? En heb jij de ambitie om een secretariële topper te worden en wil je alle kneepjes van het vak leren bij één van de grootste advocatenkantoren in Den Haag? 

Functie

Binnen deze starters functie als secretaresse kom je samen te werken met twee ervaren secretaresses en samen ondersteunen jullie diverse advocaten van twee secties. Binnen je functie beheers je diverse agenda's, verzorg je de administratie en monitor je lopende projecten. Je bent de schakel tussen advocaat en cliënt en werkt zodoende juridische stukken uit en onderhoudt het contact met diverse partijen. Werkervaring of een juridische achtergrond is niet nodig; binnen deze functie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en is doorgroeien mogelijk. 

Profiel kandidaat

Je bent leergierig, proactief en durft het initiatief te nemen. Daarnaast werk je secuur, ben je communicatief sterk en houdt je van een borrel zo op zijn tijd.

Aanbieding

 • Een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling en doorgroei;
 • Gezellige borrels en 1 keer per jaar met wintersport;
 • Een marktconform salaris gebaseerd op werkervaring en opleiding met een maximum salaris van € 2.300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
 • Vereisten

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent proactief en werkt secuur;
 • Jouw Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als in schrift;
 • Het MS Office pakket beheers jij goed en andere programma's maak jij je snel eigen.
 • Organisatie

  De organisatie betreft één van de grootste advocatenkantoren in Den Haag en focust zich op zowel nationale als internationale juridische uitdagingen. Als secretaresse binnen deze organisatie ben je 140 hardwerkende, maar gezellige collega's rijker. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Zo zijn er regelmatig borrels en wordt er jaarlijks een wintersport-uitje georganiseerd. Onderling heerst er een informele sfeer en is er ruimte voor persoonlijke aandacht. 

  Sollicitatie

  Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij een curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier.

  Informatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

  Trefwoorden: ondersteuner, secretaresse, fulltime.

  Solliciteren