Menu

Enthousiaste office assistant voor juridisch kantoor in Amsterdam gezocht (32-40 uur)

Vacaturecode: 4682

Plaats: Amsterdam

Ben jij een (juridisch) office assistant pur sang die nergens de hand voor omdraait? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Functie

Als office assistant fungeer je als eerste aanspreekpunt voor cliënten. Je zorgt ervoor dat noodzakelijke informatie volledig is en op de juiste plek aanwezig voor alle betrokken partijen. Ook onderhoud je een soepel cliëntcontact bij het verstrekken van informatie en het maken van afspraken. Je draagt zorg voor het uitwerken en aanpassen van documenten in het Nederlands en Engels, past actuele kennis van juridische terminologie en procedures toe op juridische stukken en documenten en je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. Ook geef je operationele ondersteuning aan collega’s bij afwezigheid of overbelasting, leidend tot een goed teamresultaat. Daarnaast behoren taken als agendabeheer, telefoonafhandeling, archiveren en het faciliteren van diverse bijeenkomsten tot je werkzaamheden.

Profiel kandidaat

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte en zelfstandig werkende managementondersteuner. Je bent een ster in plannen en het werken met veel deadlines. Je neemt verantwoordelijkheid en ziet het werk liggen. Samenwerking en collegialiteit staan bij de opdrachtgever voorop en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Wij zijn op zoek naar een managementondersteuner die werk uit handen neemt en initiatief toont. Ben jij iemand die sterk in de schoenen staat en discreet en secuur kan omgaan met vertrouwelijke informatie? Onze opdrachtgever zoekt een nieuwe collega die vooruitdenkt, flexibel ingesteld is en structuur kan brengen in een dynamische wereld.

Aanbieding

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan voor 32-40 uur binnen een gerenommeerde organisatie;
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.500,- op fulltime basis.

Vereisten

  • Je hebt een Schoevers secretariële opleiding gevolgd op mbo- of hbo-niveau;
  • Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend;
  • Het MS Office pakket voor jou geen geheimen meer;
  • Je hebt kennis van juridische terminologie en werk je minimaal drie jaar in een managementondersteunende functie.

Organisatie

Een gerenommeerde organisatie in Amsterdam.

Sollicitatie

Wil je werken binnen een organisatie met naam en ben jij die organisator en regelaar die Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Professionals op: 035 - 750 61 45.

Solliciteren