Haal meer uit je carrière met Schoevers Professionals

Vind je ideale baan

Je kent Schoevers natuurlijk als de opleider voor managementondersteuners. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor professionele baanbemiddeling? Bij Schoevers leiden we niet alleen managementassistentes, (directie)secretaresses en officemanagers op, we geloven ook écht in onze studenten en alumni. Want met een Schoevers-diploma behoor je tot de top van het vakgebied en ben je van grote toegevoegde waarde voor werkgevers. Of je nu net afgestudeerd bent of op executive-niveau functioneert: wij helpen jou heel gericht bij elke volgende stap in jouw carrière.

Wat wij je bieden

Schoevers Professionals kan jou op verschillende manieren helpen. De consultants van Schoevers Professionals zijn gespecialiseerd in werving & selectie en detachering op het gebied van managementondersteuning en officemanagement. Ook staan ze voor je klaar met informatie over de trends en ontwikkelingen in het vakgebied, carrièrecoaching en uiteraard vacatures. Wij bieden een grote diversiteit aan functies en opdrachtgevers in verschillende branches door het gehele land. Dit kan gaan om vaste banen, maar ook om uitdagende interim-opdrachten.

Vacatures

Heb jij een Schoeversdiploma, of heb je door jouw werkervaring een vergelijkbaar niveau bereikt? En ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Open sollicitatie

Kun je jouw droombaan niet vinden tussen onze vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wij staan rechtstreeks in contact met diverse organisaties door heel Nederland en plaatsen daar regelmatig kandidaten.